166 3.2 v6 ti

Freeco, Twoja bella jest po prostu boska! najlepszy silnik, najladniejszy kolor i do tego wersja TI! :-D REWELA!
co jedynie bym zmienil to usunal ten tylni spoiler. Wg mnie zakloca troche naturalna linie 166

Freeco, Twoja bella jest po prostu boska! najlepszy silnik, najladniejszy kolor i do tego wersja TI! :-D REWELA!
co jedynie bym zmienil to usunal ten tylni spoiler. Wg mnie zakloca troche naturalna linie 166

Dzięki za miłe słowa !!

Też mi ten spojlerek nie pasuje . Będzie usuwany na wiosnę :)

Ładnie sobie mieszkasz Freeco. Zazdroszczę...

Dziękuje ! Staram się jak mogę własnymi ręcynami większość jest zrobiona ;)

Freeco nie bałeś się kolejnej AR ? z GT z tego co pamiętam opisywałeś niezłe jazdy a tą z kolei poprzedni właściciel nie był chyba do końca zadowolony

jeśli to oryginalny spojler Ti to go zostaw. dla mnie dodaje tylko smaczku do wszystkiego :)

Nie ! nie jest to pakiet TI ! Poprostu jest z katalogu akcesoriów. Poprzednik go dołożył.

Freeco nie bałeś się kolejnej AR ? z GT z tego co pamiętam opisywałeś niezłe jazdy a tą z kolei poprzedni właściciel nie był chyba do końca zadowolony

No cóż :) a co można kupić z czego będziesz miał taką radość z użytkowania ? Da Ci tyle emocji :) ?

Alfa to nie kolejne BMW czy mercedes lub VW. Rozważałem różne samochody i nic
obecnie na rynku nie zastąpi AR ;)
przynajmniej na razie .

A ten egzemplarz jest sprawdzony z pewnego źródła i ma załatwione/naprawione większość \
niedoróbek fabryki.

Ostatnia edycja:
to fakt , Krzychuk powalczył i w sumie przy odrobinie szczęścia możesz mieć bezproblemową AR :)

auto - rodzynek , mało jest 166 po lifcie a czerwonych jeszcze mniej ;)

niech się dobrze sprawuje i nie szczędź jej wosku ;)

Oooo, ile gratulacji!
To i ja się dopiszę, bo wstyd nie pogratulować tak pięknej Alfy Romeo 166 - GRATULUJĘ!! - piękny egzemplarz.

Mega dobry! :D pewnie dajesz popalic na ulicach innym:) powiedz, we wnetrzu troche sie czujesz jak w Maserati????

z tego co widzę, plastiki ,zegary i fotele są takie same jak w każdej 166 :)

z tego co widzę, plastiki ,zegary i fotele są takie same jak w każdej 166 :)

Jest inny kolor sreberka . Co do foteli to pisze to co ePer wyświetlił fotele mają inny nr katalogowy. Nie mam doświadczenia ze 166 wiec nie wiem czym i czy się różnią .
Z zegarami to samo ePer podaje że są inne do pakietu TI.

A czy wersja Ti nie ma przypadkiem innych hamulców?

Nie mam pojęcia ;)

Zrób jakieś szczegółowe zdjęcia co ? Jestem bardzo ciekawy tych drobiazgów :D pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót