• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Światła dzienne z drogowych w 25min

attachment.php

Na żywo dużo lepiej to wygląda :)

w tym roku nie przypominam sobie śniegu w tychach chyba zdj z zeszłego roku?? mam racje:)

czytam bo zastanawiam się na modułem na halogenach z funkcja comming home:) kto to ci montował??

Tak stare foto. Sam sobie założyłem ;)

Naszczęście z S3 mini

Odkopię wątek choć bardzo stary ale na czasie dalej :)

Zanim zacznę rwać oploty wiązek chciałem się upewnić czy przewód od świateł mijania/pozycyjnych znajduje się w zaznaczonej wiązce?
DRL6.jpg

Może ktoś ostatnio wpinał się do świateł mijania/pozycyjnych i jest w stanie potwierdzić kolory przewodu? Spotkałem się (nawet w tym wątku), że różnie jest z tymi kolorami.
Z góry dzięki za info.

PS. W skrzynce bezpieczników w komorze silnika mamy bezpieczniki do długich w wersji mini czy mikro? Rozkręcałem dzisiaj autko i zapomniałem spojrzeć :)
Planuję wpiąć napięcie do świateł oraz "pożyczyć" zasilanie po stacyjce za pomocą czegoś takiego:

micro_1.jpg

lub

mini_1.jpg

Ostatnia edycja:
Robiłem to ostatnio w 147.
Podłączyłem się od razu w skrzynce bezpieczników w komorze silnika.Działa bez zarzutu .tam jest wszystko co potrzebujemy.Może w 159 jest podobnie

Powtórzę się bo wiem, że będzie działać bez zarzutu i, że jest tam wszystko :P. Generalnie to chodzi mi o miejsce rwania oplotów czy dobrze je pokazałem i jakiego naprawdę szukać koloru kabla. No i jeśli ktos ma wiedzę jakie bezpieczniki siedzą w skrzynce :P

odswieżę trochę temat i zapytam bo nie znalazłem odpowiedzi czy taki moduł można założyć mając bixenon na mijania a długie H7.

Amortyzatory
Powrót