• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

159 odtwarzanie MP3

Carlos217

Nowy
Auto
159 2.2
Witam Panie, witam Panów
W mojej Alfie 159 z 2007 roku , zamontowany jest fabryczny radioodbiornik bez navi. Oczywiście nie odtwarza MP3. Przeglądając na ogloszenia na popularnym portalu aukcyjnym zauwazylem, iż część sprzedawców sprzedaje radioodbiorniki wyglądam bliźniaczym jak mój lecz z opcją odtwarzania plików w formacie MP3. Właśnie nasunęło mi się pytanie, czy taki odbiornik będzie pasował do mojego auta?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Będzie pasował ale ja bym wolał zainwestować w Yatour lub Loudlink ewentualnie ich odpowiedniki. Wydasz kasę na radio, które ma tylko opcję MP3. Kupisz odtwarzacz z USB, Aux i wejściem na kartę SD za około 200 zł i masz dużo bardziej praktyczne audio. Można też kupić wersję z bluetooth.

A jest coś co można dokupić do radia żeby mieć port USB i Aux tak jak w niektórych fabrycznie jest w schowku? Bo ja niestety mam radio to bez Navi i nie mam USB. A nie chce wymieniać radia. Musi zostać seria. Jakieś rady ?

Amortyzatory
Powrót