Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
QV nie występowało w innym kolorzeTylko kolor średnio dopasowany.
Tak się przypadkiem złożyło, że w mojej rodzinie króluje włoska motoryzacjaHeh śmiesznie bo widać mam starsze wersje obu Twoich samochodów, tzn. 156 i Sienę
Ma to swoje plusy i minusy... Auto traci wtedy charakter limuzyny, robi się moim zdaniem bardziej sportowe. Przydaje się, jeśli wozimy małych pasażerów - w bardzo słoneczne dni nie razi w oczy.Też myślę nad przyciemnieniem szybek i... do tej pory nie wiem, czy mi się podoba, czy nie. Ale teraz już przynajmniej mam wizualizację
Przy okazji dopiszę do historii auta, na początku tego sezonu na alufelgach pojawił się nowy komplet letnich gum - Pirelli P Zero Nero GT 225/50R17. Włoskie auto potrzebuje włoskich opon![]()