S
Sash
Guest
Kupiłem opony produkowane w TW, ale nówki. 225/45/17 94W. Dobrze sie prowadzi samochód.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

matuch napisał:dzis kurier przywiozl mi noje zamowione opony sa to uniroyale rally sport 2 http://www.opony.com/producent1.asp...producent=Uniroyal&model=Rainsport 2&f=listaw bardzo atrakcyjnej cenie polecam ta firme maja duze rabaty tanie opony mila obsluge i szybka dostawe zamowionego towaru czekalem tylko 2 dni
Co do chińskich opon to jedynie letnie oponki polecam, a szczególnie producenta Nankang, są to naprawdę bardzo dobre opony i w rewelacyjnej cenie(chociaż jak teraz się ludzie na nich poznali to odrazu podrożały..) . Tylko nie wiem jak zimówki tej firmy, ale letnie są naprawdę dobre - model TourSport 611 sprawuje się lepiej niż Michelin Energy... Zarówno na suchym jak i na mokrym, a do tego są bardzo cichutkie. Gorzej tylko z modelem NS2 - trzyma się świetnie, naprawdę rewelacja, ale niestety są wyraźnie głośniejsze