[156] Prosze o pomoc tuning

• Autor wątku Autor wątku wojciech1980
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wojciech1980

Guest
Chce zewnetrznie zmienic swoja 156. wiem co chce z nia zrobic ale nie mam pojecia czy to bedzie dobrze wygladalo. Poszukuje jakiegos virtualnego modelu 156 w ktorym moglbym sobie zmieniac rozne czesci i kolory by sprawdzic czy bedzie ok. moze ktokolwiek zna jakas strone gdzie moge to znalezc

Re: Prosze o pomoc

wojciech1980 napisał:
Chce zewnetrznie zmienic swoja 156. wiem co chce z nia zrobic ale nie mam pojecia czy to bedzie dobrze wygladalo. Poszukuje jakiegos virtualnego modelu 156 w ktorym moglbym sobie zmieniac rozne czesci i kolory by sprawdzic czy bedzie ok. moze ktokolwiek zna jakas strone gdzie moge to znalezc

Najlepiej zostaw w spokoju. Jak nie masz już teraz pomysłu, to okaleczysz jedynie wizualnie samochód i na tym się skończy.

Damian napisał:
Najlepiej zostaw w spokoju. Jak nie masz już teraz pomysłu, to okaleczysz jedynie wizualnie samochód i na tym się skończy.

przeciez napisal ze wie co chce zrobic czyli ma pomysl. Moze cos ciekawego wyjdzie, jednak najlepiej jest w oryginale :)

Konrado napisał:
Damian napisał:

przeciez napisal ze wie co chce zrobic czyli ma pomysl. Moze cos ciekawego wyjdzie, jednak najlepiej jest w oryginale :)

Tak, ale wiesz jak kończą się eksperymenty stylistyczne na Alfach...

Wg mnie dobrze wyglądaja jedynie DROBNE stylistyczne poprawki. Progi z katalogu Alfy, czy Camaduro, lotka na klape (nie skrzydło!), ew. grill camaduro, czarne lapmy (praktycznie nie do dostania), fajne alusy (także AR, a nie akcesoryjne)...

Daruj sobie wszystkie wieśtunningi z pługami zamiast zderzaków, "carbon" maskę i inne shity bo ani to ładne, ani praktyczne...

Przeglądnij dział Tuning, tam jest mnóstwo ciekawych zdjęć i pomysłów.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót