Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
obserwator737 napisał:jak z poduszek , w samych poduszkach nie ma pamięci błędów , błąd jest zapisany w sterowniku , usuwa się przez podpięcie examinera do gniazda diagnostycznego (lub innego kompa do diagnostyki/usuwania błędów)
Nie na obrotomierzu jest taka zaroweczka(symbol zaroweczki) ktora sie zapala na pomaranczowo.Czasami mi gasnie ale generalnie to ciagle sie pali.obserwator737 napisał:jaka żaróweczka ? kontrolka airbagu ? jeśli świeci to znaczy że układ zdiagnozował usterkę
i jest niesprawny czyli nie zadziała w razie wypadku
tygrysek napisał:Nie na obrotomierzu jest taka zaroweczka(symbol zaroweczki) ktora sie zapala na pomaranczowo.Czasami mi gasnie ale generalnie to ciagle sie pali.
A czy to ze mam zmostkowany kabel od swiatel mijania tak ze nie musze przekrecac dzwgnia to tez sie moze tego tyczyc(wlacznik sie zepsul wiec taki manewr poczynilemSuperjahu007 napisał:Jest to kontrolka która się zapala gdy niesprawne jest któreś ze świateł samochodu ( np. pozycyjne, oświetlenia tablicy rejestracyjnej )
to jest dodatkowe pytanie, wczesniejsze bylo do tematu bo chodzilo o airbag.A przy okazji zadalem drugieobserwator737 napisał:hehehe no to pytanie zadałeś w miejscu w sam raz :mrgreen:
obejdź auto , sprawdź żarówki łącznie z dwoma od tablicy rej. z tyłu , stopy , wsteczny , pmgielne itd