Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co oni Ci opowiadają :shock: Wariator nie ma wpływu na prace silnika na wolnych obrotach , chyba skończyły im się pomysły wiec wymyslili najprostrzy i widoczny . Wymienisz wariata i będziesz miał to samoBucz2 napisał:Wracają co tematu. Dałem dziś rano moja alfine do mechanika-diagnosty. Włąśnie z tym problemem. Wiecie jaka diagnoza !! Wariator Co wy na to. Jestem załamany. Ponoć poprzedni właściciel powymieniał wsio prócz wariatora i ma na to papiery ze cały rozrząd wymieniony prócz tego. Czy on odpowiedzialny jest za taką prace silnika, nadmieniam iż silnik sie troche szarpie podczas pracy na wolnych obortach. Rzeczywiście coś klekocze, teraz zwróciłem na to uwage. ALE że to wariator, !!!!!!!!!!! podczas jazdy wsio jest ok na postoju jest ten efekt
* 800rpm to 1800rpm Variator Solenoid is Deactive
* 1800rpm to 4250rpm Variator Solenoid is Active
* 42500rpm to 7200rpm Variator Solenoid is Deactive
* 7200rpm to 1800 rpm Variator Solenoid is Active
Mój ostatni post był odniesieniem do tego tekstu- to gwoli wyjaśnienia jakby ktoś pomyślał, że bredzę bez związku. Jestem świezy na tym forum i nie wiem jeszcze jak technicznie się po nim poruszać. Pokornie upraszam wybaczeniaBucz2 napisał:Nawiązując do wypowiedzi ozzy:
Szukałem jakieś normalnej ceny za kata, ale okazuje sie ze są kosmiczne. Rozważam założenie strumienicy tylko co to znów za historia z tymi sondami lambda. Czy do AR 156 2.TS ktoś założył strumienice i było ok ?
Maciek-156 napisał:Jakich cen części do auta klasy średniej się spodziewałeś - na poziomie malucha?
Maciek-156 napisał:nie Bucz2