[156] Jakie radio kupić?

Miałem przez trochę CDE-120, ale nie przypadło mi do gustu, bardzo mało ustawień dźwięku. Teraz kupiłem CDE-101 jest to trochę starszy model, ale za to gra zdecydowanie lepiej, ma więcej ustawień dźwięku i lepiej wygląda (nie tak plastikowo). Dodatkowo CDE-101 pasuje idealnie do przedliftowej 156 ze sportpackiem.

Ja od siebie polecam Alpine'a - osobiście mam UTE-72BT i jestem naprawdę zadowolony. Ładnie pasuje do poliftowej, wszystkie kable dołączone.
Alpine'y i Kenwood'y mają bardzo czysty dźwięk, o wiele czystszy niż Sony czy Pioneer (w tym przedziale cenowym oczywiście)

Zakupiłem wczoraj za 250 pln JVC wraz ze zmieniarką i kablem. Podświetlenie klawiszy czerwone, podswietlenie LCD mozna tez wybrac czerwone. Gra bardzo ładnie nawet na oryginalnych głosnikach. Muszę jeszcze zamówić ramkę. Zmieniarki na razie nie podpinam.
attachment.php

Załączniki

• WP_20150630_08_07_05_Pro.jpg
    WP_20150630_08_07_05_Pro.jpg
    43.5 KB · Wyświetleń: 572
jedyny minusik jak parkujesz pod blokiem i masz zlodziejaszkow to brak zdejmowanego panelu ( tak kojarze przynajmniej bo chyba dawno temu sam sie przygladalem ) co moze kusic niektorych

Ja od siebie polecam Alpine'a - osobiście mam UTE-72BT i jestem naprawdę zadowolony. Ładnie pasuje do poliftowej, wszystkie kable dołączone.
Alpine'y i Kenwood'y mają bardzo czysty dźwięk, o wiele czystszy niż Sony czy Pioneer (w tym przedziale cenowym oczywiście)

Rownież posiadam te radyjko [emoji6] Duże mozliwosci w fajnej cenie .
Pasuje elegancko do 156 fl [emoji6]
345.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Panowie a jakie radyjko polecicie do 156 przed fl sportpack? Cena tak do pięciu stowek. Podświetlenie najbardziej zbliżone do zegarow no i jakość dźwięku też ma być dobra

Amortyzatory
Powrót