• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Instrukcja obsługi ALFA ROMEO 156

• Autor wątku Autor wątku Marcino 156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Koledzy posiadacie PDF'a z instrukcją do 156 przez liftem? Prosiłbym o jakiś link. Pozdrawiam

Radio

Witam.
Dopiero co się oswajam z moją piękną 156-tką po FL z 2002 i mam pytanie odnośnie radia a dokładniej mówiąc instrukcji obsługi do niego:
http://www.forum.alfaholicy.org/att...eo_pomorze_ar156_sportwagon-radionavi_100.jpg
w bagażniku jest zmieniarka która działa ale radio chyba jej nie widzi, po naciśnięciu cd przełącza na cd ale gra tylko jakby jedna płyta, aha i w menu na funkcji cd jest kłódka?
Dziękuję i pozdrawiam.

Witam, powyższe linki u mnie nie działają, aż się zastanawiam czy może nie ma tam instrukcji do mojego auta. Potrzebuję instrukcję do 156 2004r. sedan, mam 2.0 JTS. Jednak nie chodzi mi o instrukcję która jest dołączana do auta, bo taką mam na papierze, tylko o instrukcję typu "zrób to sam". Taki manual, czy takie instrukcje istnieją?

Pozdrawiam.

Nie znajduję udostępnionych plików, wszędzie za hasłowane. Są gdzieś ogólnodostępne?

Załączniki

Ostatnia edycja:
Witam. Czy ktos ma moze jeszcze jakis link albo mozliwosc przeslania instrukcji w PDF dla 156 PRZED LIFTEM, niestety wszystkie powyzsze linki ktore dzialaja dotycza wersji nowszej, natomiast reszta nie chce sie uruchomic :/. Pozdrawiam

zapomniałem kurde - wybaczta

w razie czego wysłałem na emila
qaz@niepodam.pl http://niepodam.pl/ ( qaz )
mail od bocian102 - w zał. instrukcja

tylko pamiętać o błędach w rozpisce bezpieczników ( opisywane na forum gdzieś kiedyś )

Super! Szukałem opisówek do wszystkich bezpieczników ;) cheers

teraz pokaz mi instrukcje do 156 przed fl ( np rok 98 ) znajdujaca sie w tym linku
;-)

Amortyzatory
Powrót