S
selius
Guest
Czesc macie moze jakies pomysly jak zamontowac w tylnych drzwiach gwizdki?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jasne.Bierzesz wyrzynarkę na rozmiar numer mniejszy jak gwizdek,który chcesz włożyć.Następnie już ręcznie docinasz sobie ten otwór,tak żeby głosnik był pasowny w otworze.Podpinasz kable i cieszysz się dzwiękiem.Czesc macie moze jakies pomysly jak zamontowac w tylnych drzwiach gwizdki?
Cieszą się nim pasażerowie tylnej kanapy.I think kolego bladx.Wiesz z czego tak wnioskuję??Sprowadziłem ostatnio VW Passata.Jest w nim sub z tyłu.Dwa basowe i dwa wysokotonowe głośnik z przodu i dwa basowe i dwa wysokotonowe głośniki z tyłu.I przysięgam,że jeśli taka konfiguracja byłaby w Alfie nawet bym nie tknął nic w niej.Zrobiłem tym PAskiem 2000 km z haczykiem i cieszyłem się tą muzyką.Naprwdę fajnie to gra.Dodam tylko,ze ma Dvd z tv i zmieniarkę na szesć płyt.Pozdrawiam.W tylnych drzwiach nie powinno się montować głośników wysokotonowych. Powinny one być zamontowane tylko z przodu ponieważ grają kierunkowo(w tą stronę w którą są skierowane). Najlepiej żeby były na wysokości uszu słuchacza.
Ty z tych głośników jako kierowca nie uświadczysc przyjemności z słuchania. Lepiej kolego sellius dołóż pieniązki które masz wydać na tweetery i kup lepszy zestaw do przodu.
Do kolegi greg29. Jak można cieszyć się dzwiękiem z głośników, które są zamontowane w niewłaściwym i całkowicie niepotrzebnym miejscu jakim są drzwi tylne.http://www.forum.alfaholicy.org/images/icons/icon10.gif
Pozdrawiam
Ale przecież wiele użytkowników obwiesza alfy spoilerami z alledrogo, więc można obwiesić też głośnikami ;-)
Ja się na koncercie plecami do sceny nie odwracam, będziesz miał efekt jak byś w słuchawkach muzyki słuchał, w środku głowy będzie. Co innego kino w samochodzie, muzyka to stereo i powinna dobiegać z przodu.
Takie moje zdanie.
jesli kolega chce sobie zamonontowac cyki z tyłu to niech montuje a wy mu od razu piszecie ze to nie ma sensu.......dla mnie ma bo po pierwsze dla pasazerów bedzie lepszy dzwiek ....moze i prawda ze kierowca nie bedzie ich duzo słyszał ale ogólnie jakos dzwieku bedzie lepsza..ja u siebie mam 4 dodatkowe gwizdki coprawda sa to 2 -drozne HELIXY dark blue w dzwi ale gra o niebo lepiej niz oryginalne głosniki