Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Rozumiem. Miałem właśnie pytać co zrobiłeś z listwami po bokach scudetto. Teraz już wiem.bosniak_sg napisał:Na razie zaklejone czarną taśmą, ale srebrne listewki też odpadają, bo te dwie boczne też zakleiłem. To ma być taka "mroczna" Alfa, mam nowe alusy z polerowanym rantem i wnętrze tych alu chcę też pomalować w kolorze nadwozia i tylko śruby i ten rant zostałyby polerowane, nawiązując do pięknych klamek które ma 156.
bosniak_sg napisał:To ma być taka "mroczna" Alfa,
Wszystko cacy, ale w tym grillu brakuje emblematu, nie ma nawet nie niego miejscarobak#21 napisał:Powiem ci ze wczoraj o mało co nie kupiłem podobnego grilla
:arrow: http://allegro.pl/item469989105_grill_sportowy_atrapa_alfa_romeo_156_z_abs.html
nie moge sie przekonać do końca choć powinno fajnie wyglądać (czekam na fotki i wtedy podejmę decyzję)
Pozdrawiam
alces1 napisał:Wszystko cacy, ale w tym grillu brakuje emblematu, nie ma nawet nie niego miejscarobak#21 napisał:Powiem ci ze wczoraj o mało co nie kupiłem podobnego grilla
:arrow: http://allegro.pl/item469989105_grill_sportowy_atrapa_alfa_romeo_156_z_abs.html
nie moge sie przekonać do końca choć powinno fajnie wyglądać (czekam na fotki i wtedy podejmę decyzję)
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
- Rafał
Mnie generalnie grill też się podoba, ale jednak brak emblematu dyskwalifikuje go w moich oczach. Jeśli Tobie to nie przeszkadza, to OK, kupuj, chociaż cena do przystępnych raczej nie należyrobak#21 napisał:i właśnie to mi sie w nim podobaDD
alces1 napisał:Mnie generalnie grill też się podoba, ale jednak brak emblematu dyskwalifikuje go w moich oczach. Jeśli Tobie to nie przeszkadza, to OK, kupuj, chociaż cena do przystępnych raczej nie należyrobak#21 napisał:i właśnie to mi sie w nim podobaDD
Pozdrawiam.
- Rafał
jak już będziesz miał te fotki, to nie omieszkaj wrzucić na forumrobak#21 napisał:wiesz do konca tez mnie nie przekonał ale mam dostac fotki po założeniu i sie zobaczy,najchetniej z czarno bialym logo bym chcial na ebay sa do upolowania ale narazie poczekam
Pozdrawiam
bosniak_sg napisał:Na razie zaklejone czarną taśmą,
bosniak_sg napisał:Dzisiaj tylko do sesji zdjeciowej zakleiłem, no co Ty myślałeś że mam coś z głową i z tasmą bedę jeździł???? <patykiem> bo jak nie podejdzie taki designe to chyba łatwiej zedrzeć taśmę niż targać czarny lakier ze scudetto i ciekawe kto by mi później pochromował, bo te w spray'u to sobie co najwyżej na wsi (nie obrażając nikogo) malować w furmance coś można. Sorry stary ale jak ja coś robię to tak żeby miało rece i nogi, albo przynajmniej staram sie np. malując całe auto to komorę silnika też bym prysnął.
opisz też jak tego dokonałeś.Kromek napisał:Witam
wlasnie tez sie zastanawialem nad przerobieniem atrapy na czarny kolor i sie przekonalem jutro to bede robil i zrobie fotki jak to wyglada na mojej alfie.
pozdrawiam
Kromek napisał:Zrobilem juz.mam teraz czarna atrape zdjecia i opis dam wieczorem poniewaz siedze w pracy i nie mam jak zdjec wgrac.
pozdrawiam