A
Alfor.GTA
Guest
Czy ktos moze zna model CB gdzie jest osobny panel podłączony po kablu z radiotelefonem ktory mozna sprytnie schowac.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
dzieki trektakie są radyjka Albrecht np.: tutaj -> ALBRECHT AE 6890 zdejmowany panel !!! + wtyk,+gratis, + słownik CB, RATY
ja to zrobiłem tak:
radyjko:
![]()
głośnik zewnętrzny:
![]()
a tak to wygląda z boku;
![]()
b.dobrze się sprawdza takie rozwiązanie, polecam!
trek
no właśne tez tak chciałem zrobić ale stwierdziłem ze apopleksji z pulpitacją serca bym dostał jak bym wciąż nogą je obijał. zrobłem tak jak pokazałeś Zdjęcie131.jpg | render11 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl wbrew pozorom nie jest to jakoś skomplikowane i jak dlamnie lepiej to wygląda.
a ja mam tak
a jakie CB mozecie polecić? mam zamiar dopiero kupic.
Sam długo szukałem miejsca w 156 na montaż CB i niestety nie jest łatwo. Próbowałem pod podłokietnikiem, ale nie był to najlepszy pomysł, mało wygodny i przy opuszczeniu fotela do najniższej pozycji radio opierało się o tunel. Do konsoli tak jak Ty chcesz, niestety się nie dało, ze względu na fotel pasażera, a poza tym radio byłoby zbyt widoczne, a mam takie: http://allegro.pl/item983584105_radio_cb_maxon_cm_10.html jest stosunkowo małe, ale mimo to nie zmieściło się, przykręciłem go więc przed fotelem pasażera pod schowkiem jak najbardziej z lewej strony. Nie trzeba wiercić żadnych dziur, tam jest kilka śrub, więc można się pod którąś "podpiąć" - jak komu pasuje. Dodatkowym plusem jest to, że radio jest w zasadzie niewidoczne z zewnątrz samochodu, więc byle amatora cudzej własności kusić nie będzieOdświeżam temat bo mam pytanie: czy ktoś montował Unidena 520 pomiędzy fotelem pasażera a konsolą środkową?? Jak jest z przesuwaniem fotela, nie podrapie sobie skóry?? Wnętrze po FL.