[155] 155 by edhel

edhel

Moderator
Auto
Alfa Romeo 155 1.8 8v
No i stało się...
Jeżdżę 155tką :P
Przejechałam się 155tką kolegi, potem drugą...no i musiałam mieć :D
Mamy za sobą burzliwy start w tym związku, ale teraz powoli się rewanżuje ;) Nie ma to jak mieć możliwość w końcu jazdy takiej jakiej się chce! I słuchania czegoś innego niż 1.4 8v. Póki co delikatne testy są, ale już wkrótce jak się poznamy :D to moge nie wrócić do domu hahahahaha
Mam nadzieję na szybkie oswojenie mnie z nią i jej ze mną :P

ps. dzięki [MENTION=15131]Artas 155[/MENTION]

Z danych technicznych:
Alfa Romeo 155 2.0ts 16v 150KM
kolor: bianco argento
lpg
itd ;)

Cos tam porobione bylo, dużo jeszcze do porobienia, ale to stopniowo ;)

Póki co nie warto gadać - trzeba jeździć jeździć jeździć !!!!!

475.jpg

476.jpg

477.jpg

478.jpg

479.jpg

480.jpg

481.jpg

482.jpg

483.jpg

Coś krzywo ten znaczek na scudetto. Burzliwy początek? To fakt ;) Podziękowałaś już jakoś byłemu właścicielowi?
Szerokości

Gratuluję :)Ładny kanciak, pokaż jeszcze środeczek aluni .Życzymy zadowolenia i miłego użytkowania.

Spoko, znaczek musze wymienic, tez widzę ze krzywo ;) burzliwo oj burzliwo było :D

- - - Updated - - -

Gratuluję :)Ładny kanciak, pokaż jeszcze środeczek aluni .Życzymy zadowolenia i miłego użytkowania.

Środeczek to jak przestana mi się świecić rzeczy które nie powinny mi się świecić :D

Kanciaki forever <3

Dzięki dzięki :)

Piekna :) pierwsza Alfa jaka prowadzilem to wlasnie 155...tylko czarna, ciemna, piekna...tego sie nie zapomina :)

czarna piękna no widzisz, tez taką chciałam ale no - 155 jest i już uj z kolorem :D

Na kolorze się nie jeździ :)czarną miałaś ,na tej nie będzie tak brudu znać :P Dopieścisz, naprawisz i będzie git.
Już wiem nawet czyja była wcześniej :).

ulalala Pikna ! kolejna Alfa w życiorysie :D gratuluje !
tylko gumy nie pal bo dostojnego klasyka katować nie przystoi w chodzą słuchy po wsi że nogę masz ciężką.... :D

Hmmm.... Alfina Wujkowa?

pokaz środeczek :)

i życzę Ci udanego związku :)

Coś krzywo ten znaczek na scudetto. Burzliwy początek? To fakt ;) Podziękowałaś już jakoś byłemu właścicielowi?
Szerokości
Wujek się nawet nie pokazuje bo jest świadom do jakiego tragicznego stanu doprowadził to auto i jeszcze nie pisnął słowem że pod lakierem pół auta przegnite. :mad: Ale spoko: sprzęgło już jest nowe, podłogę też się wspawa nową i będzie z niej ładny klasyk niezależnie od tego jak ten ............ ją zapuścił, będzie dobrze jeszcze.

Kolor jest bardzo ok, tragedia by była jakby auto było srebrne, a czarnemu trzeba dużo uwagi żeby wyglądało. Maźnie się fusso i będzie ładnie się szklić.
486.jpg

Teraz najważniejsze to jeździć i kochać, to się bella pięknie odwdzięczy - po latach u poprzedniego ........... trafiła w końcu w godne ręce. :D

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Wujek się nawet nie pokazuje bo jest świadom do jakiego tragicznego stanu doprowadził to auto i jeszcze nie pisnął słowem że pod lakierem pół auta przegnite. :mad: Ale spoko: sprzęgło już jest nowe, podłogę też się wspawa nową i będzie z niej ładny klasyk niezależnie od tego jak ten śmieć ją zapuścił, będzie dobrze jeszcze.

Widzę ostre słowa... Wujek miłośnik wloszczyzny tak zapuscil auto?

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Widzę ostre słowa... Wujek miłośnik wloszczyzny tak zapuscil auto?
Spójrz na błotniki z tyłu, przyjrzyj się dokładnie jak tam wykwita, a to tylko czubek góry lodowej, gorzej podłoga. Ostre słowa, bo auto po zakupie nawet o własnych siłach do domu nie dojechało i gdyby nie pomoc Proxa to by do dzisiaj gdzieś pod Łodzią gniło. O tym, że nogi można przez podłogę wyciągnąć i hamować stopami nie mówiąc. Gdyby to jeszcze był jakiś tam przypadkowy alfaholik by to można zbyć, ale to oczywiście najbardziej wyszczekany w temacie pielęgnowania zabytków i wspaniałej historii Alfa Romeo wujek.

No właśnie!

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Teraz jak się zepsuje w Sosnowcu to bynajmniej fajne auto się będzie naprawiać;-)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót