• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

155 2.5 V6 - Muzzy

• Autor wątku Autor wątku muzzy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
Taki sam kolor jak mojej.Po zdjęciach widać ,że zadbana .Też jestem ciekaw co z nią jest teraz.

Ciekawe czy jest to tylko dobrze wyczyszczone aluminium, czy też pryśnięte jakąś farbą. Zdaje się że to drugie - wygląda pięknie, szkoda że foto bez kolektorów.

no właśnie i co z tą bella...sprzedana czy właściciel dalej ją trzyma...:)coś miał żal że tyle pali....:D

Coś mi świta że gdzieś widziałem ogłoszenie takiej alfy... pamiętam numery bo to moje niedalekie okolice.

Ta alfa gnije pod blokiem , wlasciela juz niema na tym swiecie, proponuje zamknac ten temat.

---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

A tak juz dla ciekawych ten motor na zdjeciu to 3.0v6 z 164 qv 12v razem z kompem 200KM , dekle polakierowane srebrna farba do felg .

Napisalem ta informacje bo widze ze duzo komentarzy jest , wlasciciela juz z 2 lata nie bedzie , nie nacieszyl sie alfa a raczej alfa nim .

Takie życie, jest szansa żeby Alfa poszła dalej w czyjeś ręce i odżyła??

A tak juz dla ciekawych ten motor na zdjeciu to 3.0v6 z 164 qv 12v razem z kompem 200KM , dekle polakierowane srebrna farba do felg .
Tak mi się zdaje że to silnik 2.5 od 155 bo i wałki do niej załatwiał u mnie
Co się z tym chłopkiem stało?

Ostatnia edycja:
To nie 2.5 , 2.5 zatarl zaraz po tym jak walki zalozyl , i kupil motor od 164 qv ktory widziecie na zdjeciach , wole nie pisac co sie stalo , smutna historia

witam jestem bratem użytkownika muzzy teraz alfa jest w moich rękach i staram się ją doprowadzić do kultury tak jak było w 2008 roku alfa teraz wygląda tak jak na foto .ZANDER skąd znałeś pawła napisz do mnie na gg 2623426 brat dawid
zdjęcie.jpgfoto.jpg

Zajmij się nią... Jeśli do tej pory ją trzymałeś to niech zostanie...

zajmę się ruszam z kopyta
roboty jest masa myślę że będzie taka ja w 2008 za jakieś 6-8 miesięcy zwłaszcza że robię tylko ja i mechanik a roboty jest sporo i sporo trzeba $ żeby była cacy pierw muszę ją odpalić i reszta z górki :P

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że się uda i naprawdę trzymam kciuki. I nie sprzedawaj jej... jednak gdybyś musiał/chciał itd chętnie przygarnę, żeby nie poległa (taka refleksja mnie naszła przed chwilą i mam nadzieję, że nie będzie to nietaktem).

Szkoda byłoby aby padła na złomowisku.

Nie sprzedawaj :) Ja swoją obecnie naprawiam i jak widzę jej odżywanie to gęba się cieszy :)

Kiedy będą jakieś świeże zdjęcia?:Pbo chyba Alfa już funkcjonuje:D

Amortyzatory
Powrót