Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To teraz ja się wyrażę
1.Napisałem tak jak mi sie podobało a większość osób też tak pisze ...
1. to źle pisze1.Napisałem tak jak mi sie podobało a większość osób też tak pisze ...
3.Chodzi mi o dalsze plany co się będzie działo z Alfą .
ja również podłączam się do pytania, już była raz plota że kolega bedzie pod SN.Kiedy ją wreszcie zobaczę na żywo na jakimś spocie. Pytam się ?
a w jakim stanie tłoczki i gładź w zacisku były ? bo może się blokuje bo zużyty tłoczek albo gładź porysowana..
Za każdym razem gdy widzę że coś dodajesz w tym temacie wchodzę z nadzieją że zobaczę doklejoną lotke i dupa
Btw jak tam powłoka lakiernicza na felgach, serio taka mocna ? Bo ostatnio gadałem ze znajomym który też się na to skusił![]()
Jedyna rzecz której nie rozkręciłem to wnętrze zacisku, pierścień segera siedzi dość głęboko. Reszta przesmarowana, tłoczek po szybkiej polerce, nowa gumka itd. Ostatnio zmuszony byłem hamować na TŁ od ok. 140 do zera i nie czuć było zarzucania.
Wracając do tematu - Twojego....
Strasznie nisko siedzi Alfa, miałem wrażenie jakby była mniejsza od mojejPrzez Ciebie będę malował te czarne ozdobniki na zderzakach, ładnie w Twoim aucie one wyglądają.
To ja zadam inne pytanie. Czy tylne szmaciane nadkola nie obcierają Ci o koła przy takim obniżeniu? Coś tam dodatkowo przyłapywałeś? A może masz tam wsadzone jakieś plastikowe?