Mały update..
Czasu totalnie brak na cokolwiek..
Z rzeczy które się działy to była mała awaria.. Podczas drag-race ze świateł pierd*lnął mi lewy przegub wewnętrzny.. Skończyło się wycieczką po Królewsku do warsztatu
Kupiłem parę gratów
Plany na najbliższy czas:
- Wywalenie dodatkowej podstawki pod filtr oleju i przeniesienie czujników do otworów w pompie oleju..
- Dokończenie subwoofera
- Kupiłem dokładkę od pewnego Renault

i trzeba ją przymierzyć
- Klej kupiony i spoiler wreszcie na tylną klapę będzie z powrotem
- Zapewne będzie jakiś mały modzik w przednich reflektorach.. Bo muszę je wymontować bo padł silniczek regulacji.. więc przy okazji czyszczenie, polerka i pewnie mała zmiana wewnątrz którą negocjuje z Oskarem
Oprócz tego równolegle zaczynam pracę nad rodzynkiem należącym do mojej lubej

Fiat Cinquecento S rocznik 1996, kolor szary, bezwypadkowy i 1szy i jedyny właściciel (czarne blachy nadal) silnik 900 z gaźnikiem

Stan bdb.. Parę drobiazgów do zrobienia tylko bo auto większość czasu stało w szopie
Jak się widzi takie auto to jest szok jak ludzie kiedyś dbali jak udało im się kupić auto.. Tak naprawdę największy problem tego auta to brud.. trzeba go mega wyczyścić, zrobić mu polerkę.. We wnętrzu przeprać dywan i odkurzyć, umyć plastiki dogłębnie.. na fotelach są pokrowce od nowości więc zapewne pod spodem jest idealna tapicerka jak nowa

Także piękna sprawa.. Będą jakieś delikatne akcenty dołożone jak reflektory przednie i tylne lampy od wersji Sporting i felgi od Abartha jak upoluje.. Oprócz tego tylko najpotrzebniejsze wymiany i ma jeździć po Warszawie

Może jakiś końcowy tłumik ładniejszy.. ale żadnych grubych zmian nie będzie..
Na koniec parę fotek..
Z Kołobrzegu jeszcze, ostatnia sesja, ładne ujęcie wyszło
Na pocieszenie po walniętym przegubie opuściłem auto jeszcze niżej na glebę i od tamtej pory tak śmigam tylko wywaliłem tą fabryczną dokładkę bo miałem jej dość
Nawet udało mi się na takiej glebie dojechać w rejony Białej Podlaskiej.. także byłem bardzo zadowolony bo auto dobrze się na weselu prezentowało..
A tu takie tam ze wsi, przed weselem

Jak pisałem dojechała na glebie