[147]Problem z Bose

No dlatego mówię żeby najpierw sprawdzić jakie moduły nie odpowiadają i spróbować się tym zająć i naprawić. Wtedy sam licznik przestaje migać jak widzi wszystkie moduły.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Kurde to ciezko w mojej okolicy chyba o kogos.. Ale to jest od migania KM. A z tym radiem coś poradzicie koledzy?

- - - Updated - - -

Ps. w dodatku kluczyk mam rozkodowany (taki juz kupilem)

Jeżeli masz kartę kodową to wszystko zrobisz po podpięciu interfejsu.

To zakup karty z kodami w ASO za ok 200 zl lub magik który Ci wyciągnie pin z body komputera

A jak w radiu połacze ten pin 7 z 2 zeby wymusic start wzmacniacza, da cos to?

No jeżeli się wzmacniacz nie uruchamia i przez to cicho gra to będzie zauważalna różnica a jeżeli nie w takim razie zamienił bym wzmacniacz na inny w celu sprawdzenia.

A da rade sprawdzić czy moj jest sprawny czy nie? Bo jak kupie a bedzie to samo to szkoda kasy panowie

Chłopaki nie wiem czy mnie wyśmiejecie, czy nie ale doszedłem do sedna. Dzisiaj miałem chwile czasu, wziąłem moją 147 i siostry GT w celu przełożenia wzmacniacza i odkryłem u siebie ze jednak sprzedający okazał sie totalnym chamem i prostakiem i ukradł przed sprzedażą wzmacniacz i głosnik. Czego nie zauważyłem przy kupnie bo jednak nie wiedziałem, że ludzie są tacy bezczelni. 13987856_929427260519571_2087937975_o.jpg
Teraz pytanie. Powie mi ktoś w ktorym miejscu powinien byc wzmacniacz? I ta kostka brązowa jest do glosnika?

Ps. w dodatku nie wiem gdzie kabel od wzmacniacza, ten żółty..

Wzmacniacz pod winien być pod głośnikiem:
274.jpg

Tu masz opis jak by czegoś brakowało:
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob_to_sam/56485-_147_zainstalowac_zestaw_audio_bose_.html

Ale widać brązową kostkę co ma iść do głośnika więc poszukaj może gdzieś pod tapicerką jest schowany żółty. Jak będzie ucięty to szukaj wzmacniacza z końcówką.

Ostatnia edycja:
A glosnik nie dziala bez wzmacniacza, prawda? Podłączyłem od siostry z gt sam glosnik i nie działa stad wydaje mi sie ze wzmacniacz to mus. Tak wiec jesli ktoś ma glosnik basowy i wzmacniacz chętnie przygarnę. I to chyba wszystko tłumaczy?

Dobra koledzy, dzięki za wszystko. Baran głupi razem z kablem wyjął wzmacniacz.. także gdyby ktoś miał glosnik od subwoofera i wzmacniacz z kawałkiem kabla to chętnie odkupie.

Dokupiłem wzmacniacz z kawałkiem kabla, wszystko zalutowane i nie gra. Jakieś pomysły dlaczego?14074456_938621592933471_886528190_o.jpg14139039_938621589600138_1450683090_o.jpg
Bose bylo oryginalnie, ja dokupilem tylko wzmacniacz ktory zabrał poprzedni wlasciciel

- - - Updated - - -

Ps. Prąd tam dochodzi na stówę bo przypadkowo raz sobą zamknąłem obwód i zadziałało cos na zasadzie spawarki wiec jestem pewien ze tam prad dochodzi

A plus sterujący z radia podpięty

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

będę próbować. Ale jak.. wyjac pin nr 2 i jakoś skrecic z pinem nr. 7 czy jak to najlepiej zrobic?

Weź kawałek przewodu obronego na końcach i prowizorycznie włóż od strony przewodów do pinu 2 i 7, zaklej taśma żeby nie wypadło. I pamiętajmy że to prowizorka.

Amortyzatory
Powrót