Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Miażdży cyce, skąd masz takiego lakiernika?? Chodziłem 15 minut koło niej na zlocie i nie mogłem uwierzyć że to ta czarna, dopatrzyłem się jednak szczegółów które ją zdradziły, ale jeśli chodzi o sam lakier to jest położony jak fabryka...
Trzeba przyznać, że gość ma poczucie humoru.
Koła pasują doskonale. Pisałem to już kilka razy i napiszę raz jeszcze: to najładniejsze felgi jakie można założyć do alfy.
Gdyby nie to, że mam już dwa komplety kół to bym sobie na pewno takie sprawił.
Na zdjęciach wygląda, że koła są równiutko z nadkolami i prezentuje się to naprawdę dobrze. Czy przez te dystanse opona nie obciera o rant nadkola?
Pamiętam jak ją zobaczyliśmy na zlocie pierwszy raz, to był wieczorny rekonesans w pierwszy dzień, a właściwie nocChodziłem 15 minut koło niej na zlocie
Alfa na żywo robi na prawdę spore wrażenie
Moja i Loli wariacja na temat spalania w GTA. Zdjęcie wykonał Marcin Rutyna. Nasze GTA w starej czarnej szacie![]()
Znakomitą ją masz ^^ Nic dodać nic ująćSzkoda, że jej nigdy na Żywcu nie widziałem
![]()