• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] 147 GTA Sołtysa

Kolejna piękna GTA :) Super. Chyba pora założyć nową podkategorię na forum: posiadaczy GTA lub chociaż V6 która ciągle rośnie w siłę :)
Pozdrawiam

Miażdży cyce, skąd masz takiego lakiernika?? Chodziłem 15 minut koło niej na zlocie i nie mogłem uwierzyć że to ta czarna, dopatrzyłem się jednak szczegółów które ją zdradziły, ale jeśli chodzi o sam lakier to jest położony jak fabryka...

Kasztelan dzięki. Lakiernikiem jest mój kolega wiec w razie czego polecam i zapraszam na malowanko do Żywca. Koszt takiego zabiegu przy rozebranym aucie 3tys z materiałem.

- - - Updated - - -

Trzeba przyznać, że gość ma poczucie humoru.

Koła pasują doskonale. Pisałem to już kilka razy i napiszę raz jeszcze: to najładniejsze felgi jakie można założyć do alfy.
Gdyby nie to, że mam już dwa komplety kół to bym sobie na pewno takie sprawił.
Na zdjęciach wygląda, że koła są równiutko z nadkolami i prezentuje się to naprawdę dobrze. Czy przez te dystanse opona nie obciera o rant nadkola?

Jest tak twardo że nie ma szans żeby obcierały. Myślę jeszcze nad obniżeniem tyłu ze 2-3 cm jednak nie mam jeszcze pomysłu czy wsadzic inna sprężynę czy gwinta.

Chodziłem 15 minut koło niej na zlocie
Pamiętam jak ją zobaczyliśmy na zlocie pierwszy raz, to był wieczorny rekonesans w pierwszy dzień, a właściwie noc :D
Najpierw zagadka czyje to auto a później zaskoczenie, że było wcześniej czarne :D
Alfa na żywo robi na prawdę spore wrażenie, tylko pogratulować za doprowadzenie jej do takiego stanu :)

Moja i Loli wariacja na temat spalania w GTA. Zdjęcie wykonał Marcin Rutyna. Nasze GTA w starej czarnej szacie :)

Załączniki

• 166373_123382584402308_2842928_n.jpg
    166373_123382584402308_2842928_n.jpg
    58.7 KB · Wyświetleń: 325
zajebista fota

Najszybszy kolor w mieście :D

Środek cudo ! Z zewnątrz tak samo...
Pogratulować:)

genialny pomysł i wykonanie zdjęcia:D

Znakomitą ją masz ^^ Nic dodać nic ująć :) Szkoda, że jej nigdy na Żywcu nie widziałem :(

Znakomitą ją masz ^^ Nic dodać nic ująć :) Szkoda, że jej nigdy na Żywcu nie widziałem :(

Wczoraj byłem w Żywcu :) bo ładna pogoda była to trzeba było troche przewietrzyć autko. Zimę spędza w garażu pod pokrowcem (nie mam zimówek :D ) a latem to weekendowo w zasadzie jeździmy albo na spoty/zloty.

Wiosenne porządki.

Wiosenne porządki. Nowy filtr powietrza K&N,nowy zbiorniczek płynu chłodnicy i nowy płyn,nowa szata dla zacisków hamulcowych .Plus parę starych fotek wydechu oraz fotki z wypadu z Ligarem na Salmopol.

Załączniki

• DSC_0810.jpg
    DSC_0810.jpg
    125.8 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC_0811.jpg
    DSC_0811.jpg
    38.4 KB · Wyświetleń: 139
  • DSC_0567.jpg
    DSC_0567.jpg
    117.9 KB · Wyświetleń: 128
  • DSC_0561.jpg
    DSC_0561.jpg
    119.8 KB · Wyświetleń: 136
  • DSC_0560.jpg
    DSC_0560.jpg
    117.9 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
I nowy wydech... Wrzuć potem filmik jak brzmi to cudo.

Miałem dzisiaj okazję zobaczyć na żywo to cudo. Zajebistość w skali od 1 do 10... 20 !!! sołtys, kiedyś, jak będzie okazja, wpraszam się na prawy. :D

Amortyzatory
Powrót