• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] 147 GTA Sołtysa

suka! tylko te naklejki wewnatrz lamp na ------------------------------------------------------ minus

PIĘKNA!!!Coraz więcej ciekawych AR na forum w ostatnim czasie, oby tak dalej :)

Przekozak GTA ! Dlaczego kolor zmieniony na inny? Jaki jest model tych fel? Pozdrawiam.

Przekozak GTA ! Dlaczego kolor zmieniony na inny? Jaki jest model tych fel? Pozdrawiam.

Marzył się zawsze czerwony to raz,stan lakieru był kiepski to dwa i akurat nadszedł czas na konserwację podwozia i profili zamknietych wiec skoro alfa została znacznie rozebrana zdecydowalismy sie od razu zrobic pożądek z lakierem.Model felg to Black Line II z Alfy GT

Gdyby to był mój samochód odpowiedź była by tylko jedna właściwa : za żadną :D miód malina wózek:)

Miażdży cyce, skąd masz takiego lakiernika?? Chodziłem 15 minut koło niej na zlocie i nie mogłem uwierzyć że to ta czarna, dopatrzyłem się jednak szczegółów które ją zdradziły, ale jeśli chodzi o sam lakier to jest położony jak fabryka...

a mister perfect wedding nie ma znajomości w lotosie ?
bo jemu jak do tej pory sporo osób zaufało i miał niektóre rzeczy za free :sarcastic:

wiem że OT ale nie mogłam się powstrzymać :D hahaha faktycznie Tomek mógłbyś popytać o jakieś gratisy :D btw. to jest Twoja alfa czy Gosi? :P

nawet czerwony ci nie pomoże i zaś cie "wyebia" na światłach :lol:

- - - Updated - - -

p.s.
pozdro coxu - kopa lat :-)

Trzeba przyznać, że gość ma poczucie humoru.

Koła pasują doskonale. Pisałem to już kilka razy i napiszę raz jeszcze: to najładniejsze felgi jakie można założyć do alfy.
Gdyby nie to, że mam już dwa komplety kół to bym sobie na pewno takie sprawił.
Na zdjęciach wygląda, że koła są równiutko z nadkolami i prezentuje się to naprawdę dobrze. Czy przez te dystanse opona nie obciera o rant nadkola?

Zdjęcia i tak nie oddają tego co jest na żywo ;) W sumie nie przez przypadek została Autem Zlotu 2013 :D

W sumie nie przez przypadek została Autem Zlotu 2013

Bez dwóch zdań ;)

11412731246353937134.jpg

Amortyzatory
Powrót