• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[146] Stroboskop

wojtek7551

Nowy
Auto
Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport
Witam. Od razu mówie, że nie jestem fanem "wiejskiego tuningu", neonów, świecących wentylków itp. gadżetów:) Uważam, że AR jest tak piękna, że nie potrzeba jej ulepszać. Ale chciałem spełnić swoje dziecięce marzenie...hehe. Jako, że niezbyt znam się na takich elektronicznych gadżetach chciałem zapytać czy takie stroboskopy montowane w miejscu postojówek, kupione na allegro za około 100 zł są coś warte? Jak ktoś miał styczność z tego typu bajerami proszę o radę. Podaje przykładową aukcję na która się napatoczyłem. Pozdrawiam
STROBOSKOPY DO AUTA POSTOJÓWKI STROBOSKOP TUNING (602049813) - Aukcje internetowe Allegro

ja sugeruję klasyczny palnik, diody wykorzystane w taki sposób, to chyba nie najlepsze rozwiązanie... W każdym razie ja miałem Volvo na palnikach klasycznych i wyglądało to rewelacyjnie...

A co one dają?
Jaki jest sens ich montażu?

Jak zamontowanie stroboskopów Cie nie interesuje to po co się udzielasz? A jaki ma sens zamontowanie np. tylnego spojleru w aucie co ma tam niewiele ponad 100 KM? Żaden a mimo to ludzie to robią... Ale widzę, że z czytaniem u Ciebie na bakier bo prosiłem o radę ludzi, którzy mieli z "tym" coś wspólnego. Pozdrawiam

podobne stroboskopy mial moj kuzyn jak te co podales w aukcji z tymi diodami i o ile sie nie myle byl tam tez taki przelacznik ze jakies funkcjie mial i rowniez mozna bylo ustawic je jako postojowki :D efekt taki jak biale ledy w postojowkach :) a co do strobo to fakt fajna zabawka ale przy wlaczonych swiatlach cos tam widac ale slabo. lepiej chyba palniki ;) tez sa na allegro ;) nawet kolorowe :D

p.s. moze mam gdzies filmiki z akurat tych strobow ;) o ile je znajde to chetnie Ci pokaze jak wygladaly ;)

Amortyzatory
Powrót