• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[146] spojler

• Autor wątku Autor wątku niezgoda
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lotka kupiona uzywana czy nowa? jezeli uzywana to za ile jezeli mozna wiedziec? :) rozumiem ze szukasz alusow ?:) bo tego jej tylko brakuje :)

ja używaną wyniuchałem na allegro za 90 zł w super stanie, tylko do malowania bo kolor nie ten, a nowa z tego co widziałem to 200zł malowana srebrnym podkladem

a to juz wszystko ok.. juz myslalem ze latem na tych kolpakach jezdzisz :)

tez juz musze alu zdjąć powoli :P

Yyogi22 napisał:
ja używaną wyniuchałem na allegro za 90 zł w super stanie, tylko do malowania bo kolor nie ten, a nowa z tego co widziałem to 200zł malowana srebrnym podkladem

ja za moja 120 ale byla wraz z klapa plus 40 zl przesyłka tez trzeba było malowac bo byla srebrna wlasnie;)

Alfista napisał:
a to juz wszystko ok.. juz myslalem ze latem na tych kolpakach jezdzisz :)

tez juz musze alu zdjąć powoli :P

nigdy w zyciu xD a kołpaki tez jakies alfowskie musze skombinowac;p

no to chyba ja najlepiej trafilem.. kupilem czarną czyli w kolorze mojej 146 za 40zł :lol:

a ja nie moglem nigdzie trafic, mowili ze chca z cala klape sprzedac wszyscy :P

dareme89 napisał:
a ja nie moglem nigdzie trafic, mowili ze chca z cala klape sprzedac wszyscy :P

jakbys jeszcze nie trafil to kolo na forum akuratnie chce sprzedac ale neizle sobie liczy bo za sam spojler chce 150zl!! ;|/ :((( :!: :?: :roll:

jak 150 to wole nowy za 200 juz :) ale podobna cene kiedys na allegro uslyszalem :)

dareme89 napisał:
jak 150 to wole nowy za 200 juz
A skąd wzieliście tą cene 200pln :?:

Nowy oryginalny spojler do 145 kosztuje sporo ponad ...1000pln
Może do 146 są tańsze.. :roll:

Amortyzatory
Powrót