D
DRAGON2020
Guest
czy filtr stozkowy zwieksza moc? jesli tak to o ile ? jakiej firmy wybrac ? mile widzane opinie i sugestie
DD
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
DRAGON2020 napisał:czy filtr stozkowy zwieksza moc? jesli tak to o ile ? jakiej firmy wybrac ? mile widzane opinie i sugestie
provokator napisał:miałem wrażenie że przy dużej wilgotności powietrza auto jakoś lepiej ciągnie![]()
aniol_jojo napisał:no cóż na pewno na allegro tego nie znajdziesz jeśli dalej się upierasz to szukaj filtrów z prawdziwego zdarzenia a nie szajsu za 50 czy 100zl,
wydech mam kompletny novitec zamontowany poprzez poprzedniego właściciela właśnie z takim filtrem, teraz wymieniałem więc kupiłem identyczny..,aniol_jojo napisał:Prawda jest taka ze jeśli chcesz wymieniać filtr na konkretny to lepiej daj sobie spokój bo dobry filtr kosztuje dużo pyzatym kolejna kwestia jeśli chcesz podnosić moc samochodu zacznij od modyfikacji (kpl!) wydechu począwszy od kolektora a ukończywszy na tłumiku końcowym
W takim razie pozostaje tylko polerka kanałów mocniejsze wtryski+listwa lżejsze kolo zamachowe ostre wałki itd itdwydech mam kompletny novitec
AR_33 napisał:jeśli chcesz poprawić pracę silnika proponuję abyś założył sobie wkładkę K&N w miejsce standardowego filtra
hehaniol_jojo napisał:W takim razie pozostaje tylko polerka kanałów mocniejsze wtryski+listwa lżejsze kolo zamachowe ostre wałki itd itd![]()