Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam jeszcze jedno pytanie - taką masz długość srub w przednich kołach, oraz co z mocowaniem tarczy hamulcowej, bo w zenderach nie ma "dziurek" na te szpilki fiatowskie?
Można prosić o jakieś fotki środka, bardzo zaintrygowały mnie centralnie umieszczone dodatkowe zegary
świetne auto nie jeden na skrzyżowaniu się zdziwi jak zostanie ile teraz jest pod maską koników? Gratulacje świetnego projektu i w ogóle auto świetnie wygląda dodaj zdjęcia z przodu
Silnik w serii ma 220hp i 310nm. W tym przypadku wszystko trzeba wystroić - turbina ma odrobinę większy wirnik, łożyskowanie 360 pozwoliło zrobić cały wydech w przelocie, dodatkowo dolot też został zmieniony z centralnym ic, powinno być dobrze .
Zderzak pod przednim zenderem został lekko przycięty (robi dalej za wzmocnienie), zender chyba też lekko podpiłowanyw jednym miejscu (nie widać ) i cooler wlazł.
Śruby miałem dobierane w aso pod felgi aluminiowe, są ok i faktycznie w zenderach nie ma dziurek na te dwie szpilki, w sumie zastanawiałem się nad płaskimi wkręcikami w te otwory i zebranie milimetra z felgi w miejscu styku z wkrętem - na razie ściąganie i zakładanie felgi jakoś bez problemów przebiega - ogólnie jest ok .
Sesja zdjęciowa będzie jak ją wyczyszczę
O faak, gruby swap Jestem pod wrażeniem.. Zachodzę w głowę i za cholerę nie mogę sobie wyobrazić jak to lata. Liczę na jakiś poglądowy klip A poza tym wygląda rewelacyjnie. Kolor świetny i ten Zender, no super po prostu. Teraz aż się prosi o Q4 :crazy_pilot:. Powodzenia w dalszych pracach
Wybieramy się jutro na wycieczkę do Pabla na zmianę oliwy , zrobione około 1700 kilometrów.
No i umyłem wreszcie auto po ponad roku , woskowanie na razie sobie darowałem bo trzeba będzie się namachać glinką i innymi specyfikami.
Update:
Zalano Millers CFS 10w60, zobaczymy co i jak.
Haha no wiem, nie ma żadnej aktualizacji tematu z mojej strony !!
nie mam czasu ;/
Alfinka śmiga, ogólnie ugadany jestem już - dosyć dłuuuugo to zajęło, zima do tego brak czasu z mojej strony jak i człowieka ogarniającego dobrze FC na strojenie i drobne poprawki.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.