145'ka balc3r'a

Mam jeszcze jedno pytanie - taką masz długość srub w przednich kołach, oraz co z mocowaniem tarczy hamulcowej, bo w zenderach nie ma "dziurek" na te szpilki fiatowskie?

Można prosić o jakieś fotki środka, bardzo zaintrygowały mnie centralnie umieszczone dodatkowe zegary:)

Ostatnia edycja:
Ja też mam pytanko ten ogromny cooler wszedł bez problemu pod zderzak?

świetne auto :D nie jeden na skrzyżowaniu się zdziwi jak zostanie ile teraz jest pod maską koników? Gratulacje świetnego projektu i w ogóle auto świetnie wygląda dodaj zdjęcia z przodu :)

Silnik w serii ma 220hp i 310nm. W tym przypadku wszystko trzeba wystroić - turbina ma odrobinę większy wirnik, łożyskowanie 360 pozwoliło zrobić cały wydech w przelocie, dodatkowo dolot też został zmieniony z centralnym ic, powinno być dobrze :cool:.
Zderzak pod przednim zenderem został lekko przycięty (robi dalej za wzmocnienie), zender chyba też lekko podpiłowanyw jednym miejscu (nie widać :) ) i cooler wlazł.
Śruby miałem dobierane w aso pod felgi aluminiowe, są ok i faktycznie w zenderach nie ma dziurek na te dwie szpilki, w sumie zastanawiałem się nad płaskimi wkręcikami w te otwory i zebranie milimetra z felgi w miejscu styku z wkrętem - na razie ściąganie i zakładanie felgi jakoś bez problemów przebiega :) - ogólnie jest ok :).
Sesja zdjęciowa będzie jak ją wyczyszczę :P

Pozdrawiam
balc3r

No ja bym od razu w palniki zapalił aż sie prosi:D świetna furka

Szczena opada, teraz tylko zestroić to wszystko żeby faktycznie jeździło to na codzień a nie tylko w weekendy :)
Piękna 145tka i do tego ta moc powala

O faak, gruby swap :D Jestem pod wrażeniem.. Zachodzę w głowę i za cholerę nie mogę sobie wyobrazić jak to lata. Liczę na jakiś poglądowy klip :) A poza tym wygląda rewelacyjnie. Kolor świetny i ten Zender, no super po prostu. Teraz aż się prosi o Q4 :crazy_pilot:. Powodzenia w dalszych pracach :)

Wybieramy się jutro na wycieczkę do Pabla na zmianę oliwy :D, zrobione około 1700 kilometrów.
No i umyłem wreszcie auto po ponad roku :P, woskowanie na razie sobie darowałem bo trzeba będzie się namachać glinką i innymi specyfikami.

Update:
Zalano Millers CFS 10w60, zobaczymy co i jak.

Ostatnia edycja:
Haha no wiem, nie ma żadnej aktualizacji tematu z mojej strony !! :D

nie mam czasu ;/
Alfinka śmiga, ogólnie ugadany jestem już - dosyć dłuuuugo to zajęło, zima ;) do tego brak czasu z mojej strony jak i człowieka ogarniającego dobrze FC na strojenie i drobne poprawki.

tak na zachętę :
spalanie http://www.motostat.pl/vehicle-stats/38782

i dźwięk przy przyspieszaniu (bez katowania :) ) :

http://youtu.be/mF3ncZXpSnA

+ na razie zdjęcia wrzucane do google+ bo tak szybciej z telefonu ;)

https://plus.google.com/106212497486096385224

Pełna aktualizacja tematu pewnie za jakiś czas :D; sorry.

Pozdrawiam
balc3r

Ostatnia edycja:
Zajebista alfa , i projekt super .
Auto jeździ ?? Daj coś aktualnego .

Cześć, temat chyba z dna musiałeś wyciągać ;]

z nowych to jakieś zdjęcia, ale nie mam czasu na razie szukać,
a tak poza tym to wiele się nie zmieniło; autko śmiga dobrze :D

tylko ... jest jedno małe ale co zaczyna przeszkadzać - auto robi się powoli trochę małe i zaczyna brakować tych drzwi z tyłu :D

A w planach na razie zmiana wydechu na cichszy :)

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót