lesio146
Nowy
- Auto
- 159 JTDm ; 156 V6 Qsystem
auta po pirwszym liftingu wnetrz przy okazji wprowadzenia T.SPARKA maja o wiele lepsze tworzywa wykorzystane do deski...to jeden z powodow roznic zdan w temacie.druga sprawa to przeszlosc auta..jesli po dzwonie to nie ma co komentowac.dzis jechalem z kolega z mego miasta TIGA jego sliczna 145 i jesli nie liczyc przepieknego brzmienia T.SPARKA to najglosniejszym dzwiekiem bylo tykanie mojego zegarka :roll:currahee napisał:Piszczą i trzeszczą i to jakpiećka napisał:Przykład ? komu nie piszczą i nie ruszaja się drzwi podczas jazdy w 145 -tce? O dziwnych trzaskach nie wspomne
Wcale nie bzdura. Wcześniej jeździłem (znienawidzonym tu przez wielu) Golfem III z '94 (a więc auto z tego samego okresu co moja obecna Alfa) i jakkolwiek ideał to nie był ale jednak był bardziej sztywny i dużo mniej w nim piszczało i trzeszczało (przez co dużo lepiej sprawdzał się na polskich drogach). Co nie zmienia faktu, że w Alfie specjalnie na to nie zwracam uwagi ponieważ i tak liczy się piękny dźwięk silnika :mrgreen: .lesio146 napisał:BZDURA.pewnie nie wiesz ale platforma TIPO przeszla wielkie zmieny(w TIPO!) mam 146 i nic mi sie nioe rusza :!: polowe pseudo alfistow stanowia malkateci :mrgreen: ktorym zawsze cos nie pasuje.a pojecie maja mierne.