• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przednie lampy led Giulia/Stelvio retrofit lift 23->22

Vojtekino

Nowy
Auto
Alfa Brera 2.4jtdm
Witam, czy ktoś ma doświadczenie z retrofitem przednich lamp poliftowych Giulia/Stelvio na starsze modele? Z tego co znalazłem są potrzebne takie adaptery: https://shop.alfissimo.com/front-li...s-for-full-function-eu-and-usa-led-lamps.html
Może jest coś podobnego na rynku Polskim/EU?
Poza tym, potrzebowałbym dwóch przednich lamp na Stelvio 21'. Tylko nie wiem czy nie warto ich zmienić na poliftowe.
Dziękuję!

Alfa romeo Stelvio 21/ Q4 Lunar white

Watek juz jest na ten temat. poczytaj. Kolega na kaciku sprzedaje takie moduly inny sposób odpada jestes za daleko na przyjazd i ciecie kabelków.

Watek juz jest na ten temat. poczytaj. Kolega na kaciku sprzedaje takie moduly inny sposób odpada jestes za daleko na przyjazd i ciecie kabelków.
masz na myśli Patryka? a tak przy okazji - jakoś na forum nie moge go oznaczać od dłuższego czasu - nie wiem czy coś pozmieniał w ustawieniach konta czy wypisał się z forum czy ja źle pamiętam jego nicka?

Patryk to ma sam bralem.
ja wiem że ma, słyszałem o tym że produkuje, tylko pytam czy jest na forum żeby go oznaczać - kiedyś był - ksywka mały_777 czy coś w tym stylu, już go parę razy chciałem oznacyzć żeby kogoś wysłać do niego tu z forum, alenie da się go oznaczyć - nie pokazuje na liście żadnej, jakolwiek bym nie próbował wpisać (przez L albo Ł, z _ lub bez, z przodu _ moze miał a może nie ) - kojarzysz czy jest na forum/jaki ma nick dokładnie?

ja wiem że ma, słyszałem o tym że produkuje, tylko pytam czy jest na forum żeby go oznaczać - kiedyś był - ksywka mały_777 czy coś w tym stylu, już go parę razy chciałem oznacyzć żeby kogoś wysłać do niego tu z forum, alenie da się go oznaczyć - nie pokazuje na liście żadnej, jakolwiek bym nie próbował wpisać (przez L albo Ł, z _ lub bez, z przodu _ moze miał a może nie ) - kojarzysz czy jest na forum/jaki ma nick dokładnie?
maly 777 ale chyba odpuscil sobie forum i nie dziwie sie mu.

maly 777 ale chyba odpuscil sobie forum i nie dziwie sie mu.
no właśnie, próbowałem i nie da się go oznaczyć. ciężko do niego tu na forum kierować zainteresowanych, np nie wiem czy mogę dać jego nr telefonu publicznie - może sobie nie życzy żeby potem każdy na priv wydzwaniał... no nic, jego strata zatem :)

no właśnie, próbowałem i nie da się go oznaczyć. ciężko do niego tu na forum kierować zainteresowanych, np nie wiem czy mogę dać jego nr telefonu publicznie - może sobie nie życzy żeby potem każdy na priv wydzwaniał... no nic, jego strata zatem :)
Ostatnio dawalem mu robote to mówi ze zaparcowany i nie wie co z kasa robic.

adapterów różnych jest wiele, nie wiadomo które dobre. to nie tylko kable ale jakieś led drivery. wiem że z niektórymi były problemy - błędy, grzanie

Jakby ktoś szukał. Ale faktycznie wygląda na nieaktywnego od pół roku.

dziękuję za info, już zamówiłem przed-liftowe europejskie lampy.. za dużo zabawy z tymi ledami

Amortyzatory
Powrót