• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV Spider] 916 Spider 2.0TS Lusso – Giallo Zoe – by Luckie

Nadchodzi powoli czas rozstania po póki co 8 latach, nigdy nie miałem tak długo żadnego auta.
Nie mam czasu dla 2 aut zabawek niestety, wiec postanowiłem oba sprzedać i kupić jedno. Trochę to pewnie potrwa, bo za bezcen Alfy nie oddam, a na Caterhama nie ma wielkiego rynku. Jeżeli się kupiec nie znajdzie, to trudno, Alfa pojeździ dalej ze mną. W te 8 lat zrobiłem raptem 10tys km.
Jest wystawiona na mobile.de , łatwo znaleźć jeżeli ktoś zainteresowany.
Technicznie i optycznie nie widziałem nigdy lepszej, 27 lat bez deszczu i zimy, każdy przegląd robiony na czas i udokumentowna historia od formularza zamowienia do dzisiaj.
Cala historia jest tutaj.

10000km w 8 lat? To extremalnie mały przebieg. Ja swoim Abartem 124 co roku robię około 10000km, i to też tylko latem;) Ale co roku mamy jedną dłuższą wyprawę do słonecznej Italii:cool:
Mam nadzieję, że uda się szybko zamienić na kolejne marzenie, zwłaszcza że Twój spiderek jest w niesamowitym stanie. A tak w ogóle do czego się teraz przymierzasz, po sprzedaży obecnych zabawek?

Jesli będziesz wystawial ogloszenie - to daj prosze znac :) lub wstaw tutaj

10000km w 8 lat? To extremalnie mały przebieg. Ja swoim Abartem 124 co roku robię około 10000km, i to też tylko latem;) Ale co roku mamy jedną dłuższą wyprawę do słonecznej Italii:cool:
Mam nadzieję, że uda się szybko zamienić na kolejne marzenie, zwłaszcza że Twój spiderek jest w niesamowitym stanie. A tak w ogóle do czego się teraz przymierzasz, po sprzedaży obecnych zabawek?
No nie za wiele, ale regularnie w słoneczne weekendy jeździmy.
Jeżeli znajdę nowe domy dla Alfy i obecnego Caterhama, to celuję w Caterhama lub podobne auto tyle że o większej mocy niż obecnie. Jest też kilka fajnych niemieckich wersji Lotusa Seven typu HKT czy VM, są bdb jakości i cenowo sensowne. Ogólnie mega mi się spodobała jazda takim samochodem, dla mnie to dokładnie to co mi sprawia największą frajdę w weekendy.

Zakładam że trochę to może potrwać, bo nie pozbędę się Alfy za tyle ile większość z nich na rynku stoi, do tego czasu dalej będę się cieszył spiderkiem.

Jesli będziesz wystawial ogloszenie - to daj prosze znac :) lub wstaw tutaj

Jest wystawione na mobile.de

Tymczasem Spiderek po przegladzie, w ksiazce serwisowej zostaly juz tylko 3 miejsca na kolejne stempelki :))))

Amortyzatory
Powrót