Irlandia, laczmy sie ::P

a mi kiedyś szwagier kupił małą wędkę w lidlu :P ale był ubaw bo ja raczej nie wędkujący ale w sumie to nawet fajne jak jest pogoda oczywista :)

Jaka bieda w Polsce :D Panie premierze, jak żyć??? (Zobacz inne przedmioty sprzedającego) :P

mój brat ma Giuliette z tym silnikiem i powiem że zajebiście śmiga, a takiego buta i ten dźwięk dostaje po redukcji podczas wyprzedzania że zapytałem czy to nie czasem stare poczciwe 3.2litra ;)
1.75TB też wdzięczny silniczek ja jakoś bardziej jestem przekonany do klekota :)

- - - Updated - - -

a ta 147 3.2 twojego brata to jest gdzieś na forum czy słuch po niej zaginął?

- - - Updated - - -

Ta z pierwszego linku cos jak twój wypas

została sprzedana i chyba słuch o niej zaginął .... :( ale naprawdę była odjazdowa bo pierwszy właściciel zrobił przekładkę z GT do 147 fulll wypasik ze skórami itp....sam chciałbym miec cos takiego w swojej kolekcji ;) tylko niesamowicie pożerała benzynke ;) ale frajda z jazdy ho ho ho ;)

została sprzedana i chyba słuch o niej zaginął .... :( ale naprawdę była odjazdowa bo pierwszy właściciel zrobił przekładkę z GT do 147 fulll wypasik ze skórami itp....sam chciałbym miec cos takiego w swojej kolekcji ;) tylko niesamowicie pożerała benzynke ;) ale frajda z jazdy ho ho ho ;)
V-ka swoje wypić musi :) Apropo wczoraj byłem oglądac to GT gdyby ktos się rozglądał to odradzam auto zajechane w środku,do wymiany sprzęgło i dwumas zapewne bo trzepie strasznie podczas ruszania. Silnik zdrowy i ładnie pracuje mimo cofki na 88tys. http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/3598272

skad wiesz ze cofniety?
Nie mogłem sprawdzić odometru w fesie,w swojej 2.4 poprzedniej skóry miałem w idelanym stanie a przebieg 150tyś. z reszta nie tylko w tej. Ja osobiście kiery w AR przy takim przebiegu nie widziałem poprzecieranej. W swojej pierwszej alfie w PL maiłem banana i nalatane miałem 250tyś prawie i skóra była popękana lekko ale nie poprzecierana jak tutaj a źle nie wysiada się z GT

- - - Updated - - -

Wczoraj w Belfaście była 159 czarna 2.2 JTS na kremowym welurze 83tyś książka servisowa na zdjęciach pięknie wyglądała za 3.5tyś dzisiaj juz pindy nie ma :(

- - - Updated - - -

Panowie potrzebuje jakies tanie alu do mojej 147 bo za kwote którą chcę ją sprzedać nie ma zainteresowania i zostawie DOTZ-y do kolejnej Belli a założe najlepiej serie 15',16' i puszcze taniej. Pablo masz jeszcze jakieś 16' na zbyciu?

Panowie potrzebuje jakies tanie alu do mojej 147 bo za kwote którą chcę ją sprzedać nie ma zainteresowania i zostawie DOTZ-y do kolejnej Belli a założe najlepiej serie 15',16' i puszcze taniej. Pablo masz jeszcze jakieś 16' na zbyciu?

Ja mam 17tki na zbyciu z całkiem niezłymi oponkami, ale kawałek od Ciebie mieszkam :) 2012-10-14 14.25.48.jpg

Ja mam 17tki na zbyciu z całkiem niezłymi oponkami, ale kawałek od Ciebie mieszkam :) Pokaż załącznik 73582
Właśnie ten wzór byłby najlepszy tylko raz,że droga dwa fele ładne a za 100 oiro nie oddasz raczej :D

- - - Updated - - -

jakbyś widział coś taniego z oponkami w miare to daj znać :)

- - - Updated - - -

Pablo miał jakieś na zbyciu jakiś czas temu.. bo miałem brac do 156 ale sprzedałem

Amortyzatory
Powrót