Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrowienia dla pani z czarnej 156 na klubowych ramkach która stała dzisiaj za mną na światłach w Wałbrzychu ( plac grunwaldzki ) na blachach DSW
Koniecznie ramka z przodu bo jeszcze troche i bym nie machałMuszę do przodu ramkę wrzucić coby być rozpoznawalnym
Pod tesco stala jeszcze taka sama 147 ale na felgach od brery ... pieknie wygladala
Pozdrowienia dla klubowicza którego srebna 156 SW na tablicach DLU i klubowych ramkach widziana po godzinie 16 za Cuprum Arena na parkingu![]()
jezeli w niedziele widziales to pewnie moja, a jesli wczoraj to zapewne uzytkownika patrizia, z tym, ze ona ma bardziej blekitny kolor:-D
Za to dzisiaj Alfaholika w czarnej 166 DW ...33... na światłach Na Ostatnim Groszu widziałem, pozdrowionka.
Napisał henieq
Za to dzisiaj Alfaholika w czarnej 166 DW ...33... na światłach Na Ostatnim Groszu widziałem, pozdrowionka.
Również pozdrawiam, a gdzie stałeś/jechałeś? Bo nie kojarzę
Za estakadą kolego na światłach dojechałem za tobą stałem, w kierunku milenijnego, potem skręciłeś w legnicką.
Będę musiał na przód jeszcze sobie ramki skołować bo po ozzy'm tylko z tyłu mam + naklejka na szybie.
pozdrowionka
odpowiedź z dużym opóźnieniem, jak Dawidku11 wspomniał, pewnie moja alfa stałaW poniedziałek widziałem.
Kto dziś 156 FL |DL był z Złotoryi na Legnickiej przy firmie robiacej ogrodenia betonowe ?