• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam klubowicza, ktorego wczoraj spotkalem we Wroclawiu w swojej czarnej 156 SW na DTR ;)

Na blachach z DTR to mogłem być ja :) ale nie widziałem kolegi, kiedy jechałem to ciemno było,
Za to dzisiaj Alfaholika w czarnej 166 DW ...33... na światłach Na Ostatnim Groszu widziałem, pozdrowionka.

Pozdrawiam kolege w 156SW na DPL widzianego w Lesznie pod Tesco/Obi
Łapka była:)

Pozdrawiam pozdrawiam ;) a się zastanawiałem czyja to czarnula ;) swoją drogą to nie zauważyłem ... dopiero dziewczyna mi powiedziała ze ktoś sie do mnie z alfy smieje ;)
Muszę do przodu ramkę wrzucić coby być rozpoznawalnym ;)
Pod tesco stala jeszcze taka sama 147 ale na felgach od brery ... pieknie wygladala

Muszę do przodu ramkę wrzucić coby być rozpoznawalnym
Pod tesco stala jeszcze taka sama 147 ale na felgach od brery ... pieknie wygladala
Koniecznie ramka z przodu bo jeszcze troche i bym nie machał:D
no wiem wiem stala jeszcze 147 taka sama jak moja / osobiscie mi sie wzor kół podobał lecz kolor mi nie pasował... tego goscia raczej na forum nie ma...

Pozdrowienia dla klubowicza którego srebna 156 SW na tablicach DLU i klubowych ramkach widziana po godzinie 16 za Cuprum Arena na parkingu :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla klubowicza którego srebna 156 SW na tablicach DLU i klubowych ramkach widziana po godzinie 16 za Cuprum Arena na parkingu :D

jezeli w niedziele widziales to pewnie moja, a jesli wczoraj to zapewne uzytkownika patrizia, z tym, ze ona ma bardziej blekitny kolor:-D

Napisał henieq
Za to dzisiaj Alfaholika w czarnej 166 DW ...33... na światłach Na Ostatnim Groszu widziałem, pozdrowionka.
Również pozdrawiam, a gdzie stałeś/jechałeś? Bo nie kojarzę

Za estakadą kolego na światłach dojechałem za tobą stałem, w kierunku milenijnego, potem skręciłeś w legnicką.
Będę musiał na przód jeszcze sobie ramki skołować bo po ozzy'm tylko z tyłu mam + naklejka na szybie.
pozdrowionka

Za estakadą kolego na światłach dojechałem za tobą stałem, w kierunku milenijnego, potem skręciłeś w legnicką.
Będę musiał na przód jeszcze sobie ramki skołować bo po ozzy'm tylko z tyłu mam + naklejka na szybie.
pozdrowionka

Następnym razem trąb itp. żebym zauważył :P

Na Metalowców rano widziana czarna poliftowa GTV (aż się przyjemnie zrobiło, tak rzadkiego brata bliźniaka zobaczyć :)) To ktoś z forum?

Pozdrowienia dla kolegi george11, ktory zostawil mi wizytowke pod CP Swidnica :)

Kto dziś 156 FL |DL był z Złotoryi na Legnickiej przy firmie robiacej ogrodenia betonowe ?

Sorki za off-top... matom wyczyśc skrzynkę odbiorczą... nie mam jak odpisać Ci na zadanne pytanie...

- - - Updated - - -

Pozdrawiam białą Brerę na tablicach DL... jak to auto pięknie wygląda... poezja

o widzisz, a ja myslalem zes zaginął w czeluściach części zamiennych i warsztatów do alfy ;)
niestety ale zakup już zrobiony sprawa byla pilna dosc. no ale nie ma to tamto wszystko zostało w firmie ;) bo kupilem w neonecie ale w rijo

Amortyzatory
Powrót