Łysy0800
Użytkownik
widziany Łysy na parkingu pod ferio :> mówiłem, że lubi tu przyjeżdżać? tu najlepszy parking jest![]()
Oj lubię, jak ja lubię tam parkować
Dzięki za walentynkę
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
widziany Łysy na parkingu pod ferio :> mówiłem, że lubi tu przyjeżdżać? tu najlepszy parking jest![]()
a nie ma za coDzięki za walentynkę
Spokoi ja Cię pozdrawiam Baruscos ostatnio malo czasu spedzam przed kompem wiec przepraszam za spozniony reflex,
A nic nicNapisał mattom
Kto dziś 156 FL |DL był z Złotoryi na Legnickiej przy firmie robiacej ogrodenia betonowe ?
To moja alfa tam była a o co chodzi.
dzis na bielanach zamienilem kilka zdan z forumowiczem w ciemnej 156 zdazyl mi sie przyznac ze jezdzi rowniez czerwona alfa, kto to?
shemagonishdziś widziana biała 159sw na ramkach przy pętli krzyki na blachach po![]()
i ja Cię pozdrawiam Baruscos ostatnio malo czasu spedzam przed kompem wiec przepraszam za spozniony reflex, pozdrowienia dla wszystkich mijanych alfaholikow, nie ma dnia bym nie minal sie z jakas slicznotka. dzis na bielanach zamienilem kilka zdan z forumowiczem w ciemnej 156 zdazyl mi sie przyznac ze jezdzi rowniez czerwona alfa, kto to?
A właśnie- prawie codziennie widzę 159 na Skarbowców. Ja stoję swoją na samym końcu parkingu, za wiaduktem![]()
Byłem pewien, że masz lokalne tablice i sądziłem, że spotkałem przyjezdną drugą białą 159![]()