Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 159 sw, który wpuścił mnie przed siebie dziś na Strzegomskiej.

Widziana oramkowana, srebrna 156 (w gazie?)na tablicach WPR, na parkingu pomiędzy Lidlem a Bierdonką w Legnicy (koło Galerii Gwiezdnej)

i ja Cię pozdrawiam Barus :) cos ostatnio malo czasu spedzam przed kompem wiec przepraszam za spozniony reflex, pozdrowienia dla wszystkich mijanych alfaholikow, nie ma dnia bym nie minal sie z jakas slicznotka. dzis na bielanach zamienilem kilka zdan z forumowiczem w ciemnej 156 zdazyl mi sie przyznac ze jezdzi rowniez czerwona alfa, kto to?

Ostatnia edycja:
Napisał mattom
Kto dziś 156 FL |DL był z Złotoryi na Legnickiej przy firmie robiacej ogrodenia betonowe ?
To moja alfa tam była a o co chodzi.
A nic nic ;) tylko tak jechałem 147 i sie zdziwiłem bo identyczna jak moja ... i kurde kto to mi ją tutaj przeparkował. Dopiero później sie zorientowałem sie rejki nie pasują ;)

pozdrowionka dla właściciela / ki czarnej 145, parkowaliśmy obok siebie ( ja tylko chwilkę ) - Arkady, parking, poziom 2C :-)

Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej niebieskiej 156 stojącej na Wolności w Olszynie oraz srebrnej 147 CB mijanej między Olszyną a Grodnicą.

i ja Cię pozdrawiam Barus :) cos ostatnio malo czasu spedzam przed kompem wiec przepraszam za spozniony reflex, pozdrowienia dla wszystkich mijanych alfaholikow, nie ma dnia bym nie minal sie z jakas slicznotka. dzis na bielanach zamienilem kilka zdan z forumowiczem w ciemnej 156 zdazyl mi sie przyznac ze jezdzi rowniez czerwona alfa, kto to?

A właśnie- prawie codziennie widzę 159 na Skarbowców. Ja stoję swoją na samym końcu parkingu, za wiaduktem :)

A właśnie- prawie codziennie widzę 159 na Skarbowców. Ja stoję swoją na samym końcu parkingu, za wiaduktem :)

nie taki wielki ten nasz wrocławski grajdolek :) pozdrowienia

- - - Updated - - -

Byłem pewien, że masz lokalne tablice i sądziłem, że spotkałem przyjezdną drugą białą 159 :)

tak myslalem, mijamy sie czesto na bielanach, nastepnym razem robimy pitstopa na bajere przy espresso!

Pozdrawiam użytkownika czarnej 147 na numerach DOL mijanej dzisiaj, po godz. 15 na al. Sobieskiego we Wrocławniu (kier. Warszawa, okolice Orlena ;) )

Dziś znów widziany SHEMAGONISH :) Dogoniłem Cię Stilówką na Staszica w Ząbk. (koło wieży ciśnień) i mrugałem :)

Pozdro ;)

PS. Śliczny ten biały SportWagonik :)

Widziana wczoraj ciemna 156 na dw na ramkach klubowych w poznaniu na solaczu pozznym wieczorem. Mialem sie rzucacc pod kola ale odpuscilem koledze ;>

Amortyzatory
Powrót