Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jony - piękna zabaweczka :D

Wicked - apropos gazu. Niestety w moim przypadku to się kompletnie nie opłaca. Robię ok. 300km tygodniowo, auto mi pali 8,5/100km, najbliższa stacja z LPG jest 45km od mojego domu. Zwracało by mi się latami, a nie planuje tak długo trzymać jednego auta. O ile w ogóle by mi się zwróciło, bo to co bym zaoszczędził na gazie wydałbym na dojazdy do stacji LPG :cool:

Jony - piękna zabaweczka :D

Wicked - apropos gazu. Niestety w moim przypadku to się kompletnie nie opłaca. Robię ok. 300km tygodniowo, auto mi pali 8,5/100km, najbliższa stacja z LPG jest 45km od mojego domu. Zwracało by mi się latami, a nie planuje tak długo trzymać jednego auta. O ile w ogóle by mi się zwróciło, bo to co bym zaoszczędził na gazie wydałbym na dojazdy do stacji LPG :cool:

Faktycznie, w twoim przypadku to mało opłacalne. Co innego gdybyś mieszkał w Dublinie i robił trochę więcej kilometrów :)

Gdybyś się jednak kiedyś zdecydował, to pamiętaj, że gaz to nie tylko oszczędność. W razie awarii benzynowego układu wtryskowego, masz przecież w zapasie drugi, zapasowy. Zasięg też się zwiększa.

wow super felgi :) niezle wyglada :) kiedy wpadasz do Balbriggan? :D
sprzedałeś 156? czy kupiłeś dla swojej Pani? :) jaki tam masz silnik?
Gdzieś będe w twoich okolicach pewnie za 2 tyg. :D

- - - Updated - - -

Faktycznie, w twoim przypadku to mało opłacalne. Co innego gdybyś mieszkał w Dublinie i robił trochę więcej kilometrów :)

Gdybyś się jednak kiedyś zdecydował, to pamiętaj, że gaz to nie tylko oszczędność. W razie awarii benzynowego układu wtryskowego, masz przecież w zapasie drugi, zapasowy. Zasięg też się zwiększa.
Jeśli ktoś dużo jeździ i ma zamiar autem śmigac przez dłuższy czas to jest to alternatywa ja do najbliżesz stacji LPG mam 18km ale jak dla mnie Diesel Power to jest to :)

Gdzieś będe w twoich okolicach pewnie za 2 tyg. :D

- - - Updated - - -

Jeśli ktoś dużo jeździ i ma zamiar autem śmigac przez dłuższy czas to jest to alternatywa ja do najbliżesz stacji LPG mam 18km ale jak dla mnie Diesel Power to jest to :)

Są już instalacje LPG do silników wysokoprężnych :D

Ty lepiej napisz gdzie bedziesz w tych moich okolicach i kiedy ;)
A co chcesz weselną obalić? :)

- - - Updated - - -

A tak poważnie to kuzyna mam w Dublinie i wybieram się i wybieram także sprecyzować ciężko,ale prawdopodobnie w przyszłą sobote albo niedziele bo mam wolne :)

Pablo a ile taki wirusik orientacyjnie kosztuje i czy znasz kogos godnego polecenia?

- - - Updated - - -

taaaa ale cos nam pogoda sie lipna zrobiła
Pogode zawsze można zamówic :) gdyby padało to można w jakimś centrum się zkrzyknąć jak w zeszłym roku?

- - - Updated - - -

W aucie osobowym to wiadomo, że virus bardziej opłacalny :)
Opłacalny opłacalny osobiście gdybym miał gazować to tylko jakąś V-kę :)

Amortyzatory
Powrót