Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No to cool za ta 166!
Zastanawiam się wicked czy nie bywasz niedaleko athlone?
Mam do zrobienia parę życzy w 166/147!!

Górne wahacze, drążki, końcówki. Wymiana oleju w skrzyni i parę niedociągnięć!!
Na podjeździe oczywiście. Ewentualmie u bossa w magazynie.

Gdybym miał auto, to by nie było problemu, ale samochodu nie posiadam, więc trochę lipa. Chyba, że masz jak mnie tam przetransportować :D

Co ciekawe, auto jest w pelni sprawne :) Zawias na bilsteinach, skory idealne tylko brudne. Wszystko dziala i smiga. Pare drobnostek ale nic wielkiego. Silnik igla ! idzie jak nowy. Jak go nie sprzedam na czesci to zrobie mu nct i zostawie dla zony.

No i za 300 to nie chcial oddac. Myslalem ze bedzie mial Zendera to bys mial dla siebie bo kolor ten sam chyba. Ale niestety:( Za to jest pare innych rzeczy. Napewno jest ICS z telefonem:P wiem ze takiego chciales:P tylko nie wiem czy nie zostawie sobie calego auta:) Jutro bede myslal. Sa fele telefony 17' z oponkami w dobrym stanie:)

- - - Updated - - -

TO masz szczescie :) u mnie sa microstyki. Zreszt a rozmawialismy juz dzisiaj. Zadzwon jak bedziesz w Dub albo poblizu to podjade z kiera :)
Jakbyś telefony chciał na podmianke na rozmiar mniejsze to jestem
chetny

Jakbyś telefony chciał na podmianke na rozmiar mniejsze to jestem
chetny

Ale ty masz chyba inne PCD ? 5x98 ? W 166 jest 5x108. Mam juz jeden komplet 16stek;) jeden komplet 18 i teraz 17;) Ale chetnie sprzedam, tanio z oponami jesli PCD masz takie samo jak moje.

Ale ty masz chyba inne PCD ? 5x98 ? W 166 jest 5x108. Mam juz jeden komplet 16stek;) jeden komplet 18 i teraz 17;) Ale chetnie sprzedam, tanio z oponami jesli PCD masz takie samo jak moje.
Fuck zapomniałem na smierc ze w 166 jest inny rozmiar wiec opchnij na alfaowner albo ebayu

Fuck zapomniałem na smierc ze w 166 jest inny rozmiar wiec opchnij na alfaowner albo ebayu

Spoko, wystawie napewno:) Ja tez kieys malo nie kupilem felg od 156 GTA ;)

Dzis rozebralem cale auto w srodku. Juz nie chcialo mi sie podlogi sciagac, ale jutro to zrobie i wypiore w domu. Zabralem sie za mycie foteli, beda jak nowe:) Tez pojda na sprzedaz raczej bo wole czarna skore.

Jak sie ze wszystkim uporam to zrobie Alfie fotki, fajnie sie tak ratuje samochody:) Jak to ludzie moga zaniedbac do takiego stopnia, masakra. A auto jedzie jak nowe, nawet blachy ma zdrowe i nie wyglada zeby bylo gdzies walniete.

- - - Updated - - -

No to cool za ta 166!
Zastanawiam się wicked czy nie bywasz niedaleko athlone?
Mam do zrobienia parę życzy w 166/147!!

Górne wahacze, drążki, końcówki. Wymiana oleju w skrzyni i parę niedociągnięć!!
Na podjeździe oczywiście. Ewentualmie u bossa w magazynie.

A nie chcesz felg 17 telefonow z oponami ? Czy ty juz masz ? Jak potrzebujesz jakis czesci to daj znac, bede robil zamowienie z PL mozemy razem sie rzucic na przesylke ew jakis rabat wynegocjujemy, zelezy czego potrzebujesz.

Spoko, wystawie napewno:) Ja tez kieys malo nie kupilem felg od 156 GTA ;)

Dzis rozebralem cale auto w srodku. Juz nie chcialo mi sie podlogi sciagac, ale jutro to zrobie i wypiore w domu. Zabralem sie za mycie foteli, beda jak nowe:) Tez pojda na sprzedaz raczej bo wole czarna skore.

Jak sie ze wszystkim uporam to zrobie Alfie fotki, fajnie sie tak ratuje samochody:) Jak to ludzie moga zaniedbac do takiego stopnia, masakra. A auto jedzie jak nowe, nawet blachy ma zdrowe i nie wyglada zeby bylo gdzies walniete.

- - - Updated - - -

A nie chcesz felg 17 telefonow z oponami ? Czy ty juz masz ? Jak potrzebujesz jakis czesci to daj znac, bede robil zamowienie z PL mozemy razem sie rzucic na przesylke ew jakis rabat wynegocjujemy, zelezy czego potrzebujesz.
Z tego co dobrze kojarze ze spotu to czester ma takie alu http://allegro.pl/alfa-romeo-166-16-cali-5x108-stan-idealny-i2621179755.html

FifthGear dzieki za kierowniczke, musialem troche nad nia popracowac bo wszystko bylo zasniedziale ale juz siedzi i wyglada oblednie

Nie ma sprawy, szkoda ze do mojej nie podeszla bo bardzo fajna jest faktycznie:) Jak bedziesz mial cos do 166 w podobnym stanie to bierz dla mnie.

- - - Updated - - -

Wrzucam pare fotek z renowacji alfy. Na chwile obecna cala alfa jest wybebszona na maxa;) zreszta widac. Skory sie czyszcza, jeden fotel zrobiony. Podloga juz czysta i pachnaca:) Jutro kolejny etap, musze zrobic zawias z tylu, tzn zrobie jej glebe :P -40 na tyl i wymienie to co mi sie uda. Z przodu mam do zrobienia sprezyny, wahacze i wstawienie zaciskow Brembo:) Na samym koncu bedzie malowanie zderzakow i dolozenie zendera. Ale to po NCT juz zapewne.

20120920_132306.jpg20120920_132330.jpg20120920_132353.jpg20120920_132505.jpg20120920_132548.jpgDSCF8548.JPG

I dorzuce jeszcze zdjecie fotela, z tylu na zdjeciu widac na kanapie, jak brudne byly te fotele :)

DSCF8549.JPG

Nowy spocik z kolegami Irlandczykami :)

http://www.alfaowner.com/Forum/repu...eland-meet-dungarvan-to-the-vee-oct-21st.html

Moze bedzie okazja sie wkoncu spotkac w wiekszym gronie ?

Ostatnia edycja:
hehe widze że projekty rosną w siłe :) ?
tak po za tym witam ponownie :)

moje fele jony??

a co do potrzebnych rzeczy to ten niesczesny wiatrak nawiewu kabiny!! no i mozemy sie wymienic ICS`mi ja ci dam ten z drewnem!???:o

Załączniki

• 08112011556.jpg
    08112011556.jpg
    75.1 KB · Wyświetleń: 52
moje fele jony??

a co do potrzebnych rzeczy to ten niesczesny wiatrak nawiewu kabiny!! no i mozemy sie wymienic ICS`mi ja ci dam ten z drewnem!???

Ty masz telefony ale 16 jak dobrze widze. Ja mam do oddania te same ( 17 ) co ogladalismy u tego co mu skore wyjales :) ICS z telefonem niestety jest bez kodu, a jest to ten model z ktorego nie da sie zdjac kodu generatorem, musze jechac do servisu alfy i zapytac sie ile to bedzie kosztowalo. Dmuchawa bedzie dostepna jak tylko poskladam zawias i srodek w tym nowym, zebym mial czym jezdzic;)

Amortyzatory
Powrót