Summer Cars Party

Dzieki za imprezke. :) Pozdrowionka. Kurde prawie 2 godziny w korku stalem ;/...

Późno to my pojechali,bo było ciemno i po bajce.Robok cza było zatitać.

Karasole z tego wszystkiego najlepsze:)

no a ja się zakręciłem i nie umiałem się dostać... nie dosyć że się spóźniłem pod Go Sporta to potem ten korek masakra nie wiedziałem że tak będzie i jeszcze mój mądry kolega który twierdził że da radę gdzie indziej wjechać i pobłądziłem...

Spoko było dzięki wszystkim :d

Szczególnie osobistemu wymieniaczowy żarówek :D

ps. Kto zabrał moje 2 krzesła rozkładane? niebieskie? takie metalowe... jedno z oparciem drugie bez bo zapomniałem o nich :/

Pozdro dla wszystkich a w szczególności dla Seweryna i jego wypielęgnowanej Belli i rzeczywiście pogoda dopisała oraz atrakcje ,które przygotował organizator (symulator dachowania).

Spoko było dzięki wszystkim :d

Szczególnie osobistemu wymieniaczowy żarówek :D

ps. Kto zabrał moje 2 krzesła rozkładane? niebieskie? takie metalowe... jedno z oparciem drugie bez bo zapomniałem o nich :/

P4 był z nimi widziany jako ostatni...jak namiętnie próbował je komuś wcisnąć ha ha ha pod pretekstem oddania Tobie na czwartowym spocie...

Witam

dzieki za soptkanko, milo było Was spotkac, bo sama impreza coraz słabsza,

pozdrawiam.

Witam

dzieki za soptkanko, milo było Was spotkac, bo sama impreza coraz słabsza,

pozdrawiam.

Także dzięki :)

Co do imprezy mam takie samo wrażenie, z roku na rok coraz większa bieda :) Chociaż przejażdżka Monster Truckiem nawet miła i za free ! :)

my także dziękujemy za spotkanko jak zawsze towarzystwo przednie :)
fajny numer był z wjazdem ale sam wyjazd to porażka godzine w korku
mam fotke erotyczną jak bocik sie przytula....CHCECIE???;););)

Też tak czytałem na innych fortach i potwierdza się że kiszka w tym roku była,zatem nie żałuję iż do Pragi pojechałem :)A i czytałem na forach że zajęliście sektor BMW i piszą ze udaliście się do swojego sektora :) to jak to było hehheh :)

Amortyzatory
Powrót