Adam$72
Hanys
faktycznie kogo bym nie zapytał mówi że to najgorsze SCP :|
i ja też tak uważam....
Właśnie nie to jest najgorsze.Kolejne bedzie jeszcze gorsze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
faktycznie kogo bym nie zapytał mówi że to najgorsze SCP :|
i ja też tak uważam....
Też tak czytałem na innych fortach i potwierdza się że kiszka w tym roku była,zatem nie żałuję iż do Pragi pojechałemA i czytałem na forach że zajęliście sektor BMW i piszą ze udaliście się do swojego sektora
to jak to było hehheh
![]()
Wypowiedz jakiejś babki z BMW Śląsk, zadałem jej pytanie co przeszkadzało, to chyba ją przerosło odpowiedzenie na proste pytanie.Szkoda tylko że za samochodem miałam włoską markę,
no ale nic nie poradzę że Alfisti jakoś działają mi na nerwy![]()
nerwy
Wypowiedz jakiejś babki z BMW Śląsk, zadałem jej pytanie co przeszkadzało, to chyba ją przerosło odpowiedzenie na proste pytanie.
Adams- widziałem tam jedną taką co wsiadała do BMW-o typowej,niemieckiej urodzieale wiadomo rzecz gustu.
Może dziewczyny z BMW zazdrościły urody naszym pieknym paniom i stąd te kąśliwe uwagi.
a takie były śliczne amerykanckie...
dobra, KTO MA MOJE KRZESŁA!?
dobra, kaj moje niebieskie krzesełko z oparciem!? (te bez oparcia już wiem, że niby bocik je ma) a co z tym z oparciem?
jak niebieskie to sie szukej kuwa w chorzowie :sarcastic:dobra, kaj moje niebieskie