lokalny Hyde Park

Na szczęście się trzyma nie są pozrywane na 3 śrubach jest teraz koło ale pewnie . Dziś męczę się ze spryskiwaczami reflektorów ale tego badziewia nie umiem uruchomić chyba walnięty przekaźnik

Żałujcie, że nie widzieliście obudowy filtra powietrza w mojej 156 :D

Wiem że troche nie na temat, ale mógłby ktoś z okolic Jastrzębia, posłużyć pomocą, i usunąć mi błędy przez kompa?

po kielichu to pier..le
ja dwa na raz kutwa wole

a co to bociek esperal przestał działać?
czy wydłubali Ci na grubie:D

Piesku Leszku ! Esperal zaczął działać ! Za rok patrz na wschód - WYPATRUJ FOLCWAGENA !

Może coś przekręciłem, ale na pewno niektórzy skojarzą z czego to ;)

Przykre jest to, że są osoby na forum, które przywłaszczają sobie nie swoje zdjęcia. Niech ich piekło pochłonie....

czy jak wrzuciłem zdjecia na swojego walla to wg ciebie znaczy ze je ukradłem ?

Tak ukradłeś,tak jak ja...

..........to my też .......

ja też wrzuciłam na forum kilkanaście zdjęć , tylko po to aby Ci co chcą mogli sobie nawet pobrać:) i nie uważam aby było w tym coś złego .
W końcu wszyscy tam byliśmy.

Ostatnia edycja:
To będziemy wszyscy smażyć się w piekle :D W jednym kotle :P

Ja zajumałem chyba ze 25 fotek. Na.ebać mnie na pal jak Azje Tuhajbejowicza i dopiero do PIEKŁA !!!! Bedzie tam Ligar na mnie czekał wiec idę w ciemno. Widzę że madmaxy i Misia. W sumie to już wiemy gdzie będzie zlot 2013. PIEKŁO.

Jak jest kocioł to wiadra nie trzeba brać do druidziego wywaru... Juz mi sie zaczyna podobac :D Kto bierze chochlę ?

My też do tego piekiełka idziemy ja trzymać chochle a Marek będzie podtrzymywał ogień .......;)
A kto robi zapisy i gdzie lista .....jakie wpisowe......

Diabeł będzie nam przygrywał a Rydzu polewał.

Amortyzatory
Powrót