Pozdrawiam Victorię z którą miałem przyjemność wracać z Mysłowic do Tychów. Mało brakowało a byśmy się przytulili do siebie na tym łuku kiedy mnie wyprzedzałaś.
Ps. Ciekawe że jakoś w Tychach nigdy nie wpadniemy na siebie.
Ja też pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam Victorię z którą miałem przyjemność wracać z Mysłowic do Tychów. Mało brakowało a byśmy się przytulili do siebie na tym łuku kiedy mnie wyprzedzałaś.
Ps. Ciekawe że jakoś w Tychach nigdy nie wpadniemy na siebie.
Panie były dwie, z tym że jedna ma 3 miesiące więc leżała sobie w foteliku.A z tym przytuleniem to tak nie do końca, bo z jakaś Panią jechałeś i nie chciałam szaleć
byłeś z 2 może trzema kumplami![]()
btw. idąc tak koło Ciebie kobieta zapytała mn ie który silnik i widzę, że trafiłem 1.9JTDm 8v![]()
Panie były dwie, z tym że jedna ma 3 miesiące więc leżała sobie w foteliku.
A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela srebrnej GT, obok ktorej parkowalem na parkingu dlugoterminowym na Balicach.
Wylecialem na 4 dni, a po powrocie GT jeszcze tam stala. Po dlugosci postoju domyslam sie, ze to urlop... wiec mam nadzieje, ze byl udany.
Pozdrawiam tez kierowce Spider'a, z ktorym wczoraj sobie pomachalismy. Niestety, nie pamietam gdzie to bylo ;-)
Na Balicach zrobilem fotke na pamiatke ;-)
![]()
kto sie wozi granatowym mito z bananem na tylniej klapie?? ""
Pozdrawiam na kolezanki z krakowa spotkanej w chorwacji156 z czerwonymi felgami. Gdy wracalismy, to jeszcze auto stalo wiec urlopik chyba dluzszy niz moj.
pozdrowienia dla grafitowej alfy 147 widzianej w jaworznie wczoraj na drodze 79 za fashion housejechałam czarną corsą na SM którą wyprzedzałeś ale poszły długie
![]()