Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam wczoraj widziana czarna Alfe GT na DLU,ktora byla na ramkach alfaholikow ;)

Dziś widziana srebrna 159 (z niebieskimi pasami) na lawecie koło ADF na Karkonoskiej !

Pozdrawiam niezbyt serdecznie ! :D :D :D

A nie widziałeś tam NeroVolcano? Stała zaparkowana obok ADF'u we Wrocławiu,tego samego dnia,w południe...

Pozdrawiam ciemną 156 na klubowych ramkach DDZ widzianą wczoraj ,na stacji benzynowej w Łagiewnikach i niebieską 156 na klubowych rameczkach,zaparkowaną przed budynkiem TVP Wrocław.Często tam stoi :)

A dzisiaj po wyjściu ze sklepu,podwoiło mi się w oczach...Przez moment myślałam,że ktoś przemalował mi auto,po czym zobaczyłam,że obok stoi jeszcze jedna,ciemniejsza - w znaczeniu,że moja :P

Zostawiłam za wycieraczką forumową wizytówkę...Srebrną,z tego co pamiętam,też jeździ "Pani" :)
IMG_0633.jpgIMG_0635.jpgIMG_0637.jpgIMG_0638.jpg

Ostatnia edycja:
A myślałem, że to tylko ja mam taką funkcjonalność na wyposażeniu auta ;)

U mnie moja dziewczyna nie jest ogranicznikiem... ^ ^ :) Ale mam za to inne... Mama czy babcia np. :D :D :D

- - - Updated - - -

A nie widziałeś tam NeroVolcano? Stała zaparkowana obok ADF'u we Wrocławiu,tego samego dnia,w południe...

Pozdrawiam ciemną 156 na klubowych ramkach DDZ widzianą wczoraj ,na stacji benzynowej w Łagiewnikach i niebieską 156 na klubowych rameczkach,zaparkowaną przed budynkiem TVP Wrocław.Często tam stoi :)

A dzisiaj po wyjściu ze sklepu,podwoiło mi się w oczach...Przez moment myślałam,że ktoś przemalował mi auto,po czym zobaczyłam,że obok stoi jeszcze jedna,ciemniejsza - w znaczeniu,że moja :P

Zostawiłam za wycieraczką forumową wizytówkę...Srebrną,z tego co pamiętam,też jeździ "Pani" :)
Pokaż załącznik 61431Pokaż załącznik 61432Pokaż załącznik 61433Pokaż załącznik 61434
Nie widziałem, bo tylko z drogi patrzyłem (jechałem Citroenem jako pasażer :P).

A 156 z Łagiewnik to kolegi 'kaczorrek' albo jego brata bodajże... Kiedyś stały tam dwie... BLUE COSMO i srebrna :)

- - - Updated - - -

Freelander w tle do sprzedania za 11900PLN :D POLECAM ! :D Auto rodziców kolegi i koleżanki :)

pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w Ropczycach, woj. Podkarpackie ;) ładna sztuka ;)

Cytat Napisał buksal Zobacz post
Gdybym nie miał ogranicznika prędkości w postaci mojej dziewczyny w samochodzie...
A myślałem, że to tylko ja mam taką funkcjonalność na wyposażeniu auta
\
No to masz dobrze wyposażone auto. Na szczęście większość czasu jeżdżę bez tego ogranicznika, to mogę sobie trochę poszaleć. Z drugiej strony nie jest ten ogranicznik zbyt ostro skalibrowany i włącza się dopiero jak już dość szybko jadę.

U mnie moja dziewczyna nie jest ogranicznikiem... ^ ^ Ale mam za to inne... Mama czy babcia np.
A moja mama to dopiero ogranicznik. Włącza się jak odpalam auto, a działa jeszcze pół godziny po jego wyłączeniu;)

pozdrawiam kierownika ar156 widzianego dzis o 15 w jeleniej na ramkach. bylem tak zamyslony ze nie pamietam ale chyba w okolicach malej poczty.tablic nie pamietam. lapke podnioslem

Widziana 147 na tablicach DZA z ramkami za Łagiewnikami około godziny 21 - była łapka ale nieodwzajemniona :(

maly66625 widziałem Cie widziałem, nie bój żaby. Tylko refleks jakby nie ten i machnąłem dopiero w momencie mijania ;)
Ostatnio czekam do ostatniego momentu, aż się upewnię, że są ramki bo większość "bezramkowych" alfisti nie odmachuje i patrzą na mnie jak na pomylonego ;)
Aha - blachy DDZ nie DZA, chyba że to nie byłem ja :D
Pozdrawiam

Pozdrowienia dla czarnej 156 SW (chyba, nie jestem pewien czy dobrze pamietam:)) ERA... wczoraj po 19 na Lotniczej w stronę Leśnicy (stałem do skrętu w Metalowców, Ty jechałeś prosto) - wypatrzyłem Cię we wstecznym lusterku :)
A dzisiaj pozdrowienia dla dwóch ciemnych 156 na opolskiej i między Radwanicami i Siechnicami - widziałem że machaliście, ale ja jak zwykle w drodze do i z pracy zamyślony jak Sokrates i odmachuję w ostatniej chwili, czego już może nie być widać ;)

Pozdrowienia dla czarnej 156 SW (chyba, nie jestem pewien czy dobrze pamietam) ERA... wczoraj po 19 na Lotniczej w stronę Leśnicy (stałem do skrętu w Metalowców, Ty jechałeś prosto) - wypatrzyłem Cię we wstecznym lusterku

również pozdrawiam - też Cię wypatrzyłem w sensie zauważyłem ramki, przejeżdżając obok zatrąbiłem może usłyszałeś może nie... :)

Widziany wczoraj Olaf pomachane pomrygane.
No i widzę że Rafał we Lwówku ostro działa bo zaczeła mi mrygać czerwona 147 DLW :)
No i już pozdrowionka dla tutejszych alfaholików ;) aż miło pomrygać po mieście l;P

pozdrowienia dla kolegów mijanych wczoraj na A4 w stronę Wrocławia :)... były awaryjne i jazda dalej :)... nie widziałem zbytnio blach, ale ramki na pewno były :).

Pozdrowienia dla kierownika ciemnozielonej alfy 156 sw na blachach DW mijanego wczoraj ok 19 na wylocie ze Świebodzic w kierunku Strzegomia. Łapki były.

Dodatkowo pozdrowienia dla kierownika 156 SW FL na blachach ??? (*LA) ??? ale z ramkami mijanego w tygodniu w centrum Świebodzic. Łapki też były

Dodatkowo pozdrowienia dla kierownika 156 SW FL na blachach ??? (*LA) ??? ale z ramkami mijanego w tygodniu w centrum Świebodzic. Łapki też były

a kiedy to mogło być ? piątek 06.07 jakoś po 19 ??

Powiem Ci że sklerozę mam ;) Ale chyba tak... Jeśli miałeś toboły i osoby z tyłu na pace, stałeś w małym korku i machałeś jakiejś czarnej Alfie która skręcała w "swoje" prawo na skrzyżowaniu na przeciw Biedronki i Polo... To najwidoczniej Ciebie widziałem... kątem oka.

Amortyzatory
Powrót