• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki szara(grafitowa) 156 2.5 V6 na klubowych ramkach widzianej dziś w Rymanowie pod Bankiem Spółdzielczym gdzieś po godzinie 16.

Pozdro dla kierownika/kierowniczki ciemnej 159. Zaparkowałem obok na parkingu pod Galerią Rzeszów :)

Pozdro dla kierownika ciemniej 147 na ramkach mijanego dzisiaj po południu na Ofiar Katynia pod kładką.

Przyznać się, kto to wylatywał z Lubartowa, w stronę Lublina, dzisiaj piętnaście minut przed 15, czarną 147 ?

Pozdrowienia dla kierownika 156 KTA .... z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przy wylocie z Dębicy w stronę Tarnowa. Mrugałem ale chyba mnie nie zauważył :D

Jesli to o mnie chodzilo, to pozdrowienia dla chyba srebrnej 156, ktora ok 22.30 z kilometra mrugala dlugimi na wysokosci auchan :P jak skrecilem na prawo, to az zwolnilem zobaczyc, kto tek szaleje :P

A ja pozdrawiam gorąco kolegę korzenia, który pomógł mi zepchnąć Bellę ze skrzyżowania Okulickiego i Wyzwolenia po tym, jak auto zgasło tydzień temu w środę. Dziś już jestem szczęśliwy, odebrałem niuńkę od R. Boczara i wrócił banan na twarzy :D Przy okazji - naliczyłem chyba 8 pięknych Alf w tym serwisie - robi wrażenie :)

ps. jakby kto był ciekawy co się stało - miałem zwarcie instalacji elektrycznej, oderwała się jedna z mas przy aku, spaliło kilka przekaźników, przerwał się jeden z kabli od wentylatorów i oprócz tego, że aku kręcił, a światłą świeciły, nic innego się nie odzywało.

L.

Srebrna 156 z Dębicy tylko z jedną zacną personą mnie się kojarzy :D

Piotrek Ch. jesli o nim myślisz ma teraz srebrną 156 ale po FL - 2.4 Mjet. :)

A u mnie wczoraj pod znanym adresem ;) widziany Miro (Mirek z Limanowej) z swoją 146 1.9JTD
Się działo... troche się opony starło, paliwa wypaliło, km przejechało i Alfie kucyków dodało :cool:

Ostatnia edycja:
A no. Za daleko wybiegłem w znajomych.
P.S. DBH ileś zabulił ? :D

Pozdrowienia dla srebrnej 147ki widzianej wczoraj (sobota) na Okulickiego w Rzeszowie. Pozdrawiałam jadąc na rowerze :) Reakcja była jak najbardziej prawidłowa, bo odmachane bez zastanowienia, ale mina.... bezcenne!!!! :D

Pozdrowienia dla niebieskiej 156 widzianej dziś ok. 10:20 na górce w Jaworniku/Niebylcu.

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla chyba Maćka ( niebieska 156 SW z czerwonymi skórami) widzianego dziś w okolicach Sędziszowa, wielkie podziękowania dlaBartka i Ramzesa za pomoc.

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 LBL z klubowymi ramkami mijanego dzisiaj około 14-15 między Biłgorajem a Hedwiżynem. Łapkę podniosłem ale chyba trochę za późno.

Amortyzatory
Powrót