Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mi tam w legnicy nikt nie odmachuje, chyba że znajome twarze z forum alfaclub
Gdzie Cie można zobaczyć w Legniczance ? Wrzuć jakąś fotkę, co by z daleka było widać, że to nasi jadą![]()
latam po całym mieście, dosyć często, czasem nawet dla czystej przyjemności;d alfa stoi na złotoryjskiej za eko przy wylocie z lcy już, a tak to można mnie zobaczyć jak wchodze w łuk za ferio po wewnętrznej;D fotke mam jedną i to mało wyraźna, na dniach postaram się jakąś minisesyjke zrobić;d szary lakier, listwy boczne ze sportpack'a i felgi 17 szprychy to chyba jedyne znaki szczególne z zewnątrz;d
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej (?) oramkowanej 156 (FZG?), który machnął mi wczoraj na Kuzienniczej w Jaworze, zaraz po 17-stej![]()
Trudno nie zauwazyc czyja ona jest...Przeciez ma blachy DO Rewex.Alfa wlasciciela Adamczyka Rewexu,ma ja od nowosci.Z tego co kojarze to jest 2.0 Ts selespeed.niedaleko eko na zlotoryjskiej mam garaz stoi tam tez czesto juz od bardzo dawna czerwona alfa 156 z duza lotka z tylu jakis tam mechanik jest czy cos
dokladnie tak jak mowiszTrudno nie zauwazyc czyja ona jest...Przeciez ma blachy DO Rewex.Alfa wlasciciela Adamczyka Rewexu,ma ja od nowosci.Z tego co kojarze to jest 2.0 Ts selespeed.
Trudno nie zauwazyc czyja ona jest...Przeciez ma blachy DO Rewex.Alfa wlasciciela Adamczyka Rewexu,ma ja od nowosci.Z tego co kojarze to jest 2.0 Ts selespeed.