Widziany / widziana

Pozdrowienia dla dwóch granatowych 166 i dwóch czarnych 147 widzianych w niedzielę pod Biedronką w Rymanowie około godziny 18:30. Wszystkie bez ramek, ale może ktoś na forum jest.

Pozdawiam kierownika srebrnego SportWagona z klubowymi ramkami spotkanego dziś na moście na ul. Lwowskiej, pomachane i odmachane.

Pozdrowienia dla zaramkowanej butelkowozielonej RST... widzianej dziś około 15:30 na obwodnicy w Rzeszowie. Próbowałam pozdrowić z czerwonej Mito, ale nie było odzewu... :(

Pozdrawiam wszystkie alfy mijane dzis na trasie Rz-Waw
Wyrazy wspolczucia sle dla kierowcy srebrnej 147 RT ktorego chyba zlapala policja w Majdanie Krolewskim
Szczegolne pozdrowienia dla wlasciciela grafitowej 156 TST mijanego za Ostrowcem ktory jako jedyny odwzajemnil pozdrowienie.

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami (sedan, tspark) upolowanego wczoraj na światłach obok C.H. Europa około 16:15.

a ja dziś widziałem manewr srebrnej alfy 156 na trasie Tuszyma - Ostrów, niestety niezbyt mądry. Alfa jechała za bryczką i nagle bez żadnego kierunku zaczeła ją wyprzedzać, niestety w tym czasie inny samochód już rozpoczoł wyprzedzanie alfy. Zero patrzenia w lusterka i używania kierunków. Szczęśliwie ten 2 samochód zdązył wychamować i alfa nie miała tyłka do klepania. Alfa bez ramek.

Pozdrowienia dla kierownika 159 z klubowymi ramkami na tablicy W* widzianej przed chwilą na przystanku przy ul. Krakowskiej na wjeździe do Rzeszowa.

Pozdro dla kierownika srebrnej 147 RZ z ramkami widzianej przed 18 w Kraczkowej (chyba :P w każdym bądź razie na trasie E4 Łańcut - Rzeszów).

Pozdro dla zaramkowanej ciemnej 166 RRS xxxx widzianej w sobote około 9 na parkingu Rzeszowskiej Poli

a ja pozdrawiam kilka alf mijanych na trasie Debica-Rzeszow i w samym Rzeszowie i jedna pieknosc czarna 159 SW na czarnych+polerka szprychach+podwojny wydech stojaca pod Millenium Hall ok.16 na tablicach chyba LKT(o ile dobrze pamietam ale napewnoL na poczatku)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Alfaholików widzianych w niedzielne popołudnie: niebieskiej 156 RZ... w Rzeszowie (pomachane-odmachane) i dla srebrnej 147 RSA... w Boguchwale (bez odzewu). :)

Pozdrowienia dla Alfaholików widzianych w niedzielne popołudnie: niebieskiej 156 RZ... w Rzeszowie (pomachane-odmachane) i dla srebrnej 147 RSA... w Boguchwale (bez odzewu). :)

Kolego, a to ty nie przejeżdżałeś między 17 a 18 przez Boguchwałę? Bo jeśli tak to na światłach w kierunku Domaradza Barwinka to byłem ja I to była 156 SW a nie3 147 oczywiście RSA.

Pozdrawiam.

A ja pozdrawiam Kierownika pięknej srebrnej przedliftowej AR166 2.4JTD na blachach RLA, którą mijałem wczoraj i dziś rano w okolicach Nowosielec i Kosiny na E4 w drodze do pracy :)

L.

Upsss ale gafa... To byliśmy my, a pozdrowienia pisałam ja, czyli ta Blondynka, która siedziała na fotelu pasażera, stąd przekłamanie ;) Jeszcze raz pozdrawiam 156 SW RSA.... :)

Amortyzatory
Powrót