Widziany / widziana

Pozdro dala Alfik156 widzianego dziś dwa razy w Weryni i dla kilku Alf widzianych w Rzeszowie między 18 a 20.

Pozdrowienia dla Mateo mijanego dzisiaj w Nowosielcu, mrugnąłem światłami, srebrna E46 na regach RNI XXPS.

a ja dziś o dziwo widziałem z 6 lub 7 alf - niestety wszystkie bez ramek klubowych.
146 1,4 czarna (też taka miałem) ale chyba koledze olej bierze i to dużo bo coś strasznego jak sie kopciło - RDE xxxx
156 (x3) RDE xxxx (x2) RRS xxxx (x1)
147 czerwona RRS xxxx
159 czarna, ale jeszcze na zagranicznych numerach
Mrugałem z błękitnego ciężarowego mercedesa ale niestety nikt nie "odpowiedział"

Wszystkie alfy widziane na trasie Tuszyma - Paszczyna

Pozdrawiam kolege w srebrnej GTV z flagą Włoch na dachu:) widzianego w Tarnowie na Kochanowskiego o godz 00:30. Coś ty tam robił z tą tylną klapą :) Ja jechałem Renaultem solóweczką. Pozdro

Pozdrawiam kolege w srebrnej GTV z flagą Włoch na dachu:) widzianego w Tarnowie na Kochanowskiego o godz 00:30. Coś ty tam robił z tą tylną klapą :) Ja jechałem Renaultem solóweczką. Pozdro
To LukaszaB pewnie znowu coś majstrował :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 LU na klubowych ramkach widzianej dzisiaj na Hożej w Warszawie, pomachane - odmachane :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na ramkach widzianej w Zarszynie okolice Koscioła. Ja jechałem ciemną 166 bez ramek niestety. Jesteś może na forum?

Cypis z Dorotką dzisiaj w Krasnymstawie. :)

Pozdrawiam ciemnozieloną 156, na ramkach, która stała w piątek w Zamościu na Starym Mieście przy twierdzy. :)

Pozdrowienia dal kolegi ze 156 na ramkach RMI XXXXX widzianej w Zamościu na rondzie na starówce

Ostatnia edycja:
chciałbym pozdrowić z tego miejsca użytkownika AR 147 srebrnej bodajże, który jechał za mną w Dębicy od osiedla Kępy, aż do Straszęcina i później pojechał dalej :) szerokości :)

Pozdro dla kolego w białej 156 SW z czarnym dachem widzianego dziś na ul kopisto w Rzeszowie ;)
Ja jechałem czarnym Peżocikiem 306, wyprzedzałem Cię, więc możesz mnie nie skojarzyć :)

pozdrowienia dla bordowej 159 sedan (zakupionej u Dymka) za ktora jechalem ok.godz.15:40 od Lotosa za przejazd kolejowy i w koncu ja wyprzedzilem bo straszny POM robila

Pozdrowienia dla zielonej 146 widzianej dzisiaj na turystycznej przy wylocie z lublina w stronę łęcznej około godziny 8.45:D
I oczywiście pozdrowienia dla kolegi mijanego na stacji shell w łęcznej jakoś się zapomniałem zatrzymać i pogadac:P Odezwij sie jak to czytasz:P

w niedziele około godziny 19 z hakiem, w Dębicy stacja Statoil , Mc'donald, widziałem Alfa Romeo gt* na RJS. pozdrawiam, na prawdę piękna furka :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót