Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Leżeli lepiej pracuje na LPG niż na Pb nasuwa się myśl że masz rozjechaną mapę ECU przez źle wyregulowaną instalacje.witam, po długiej przerwie na Alfaholicy zajrzalem na post o LPG i nie zgadzam sie co do BRC ja mam zamontowany BRC i bardzo sobie chwale 2 lata smigam na niej i nie mam zadnych problemów, po 10 tys pojechalem na regulacje i gosc mi tylko filtr zmienił i do tego powiedział gdzie tankuje bo filtr był czysciutki do samej regulacji nie podchodził bo jak sprawdził ustawienia to powiedział ze jest ok ( fakt taki ze dałem 4300 za LPG , 0 utraty mocy nawet lepiej pracuje na gazie niż na Pb). pozdrawiam all
DokładnieLeżeli lepiej pracuje na LPG niż na Pb nasuwa się myśl że masz rozjechaną mapę ECU przez źle wyregulowaną instalacje.
Jak dajesz komuś montować oczywiście. Jeśli robisz to sam i WIESZ CO ROBISZ, to zamkniesz się w około 2000![]()