Lista N. Sącz

moonraker widziałem Cię dzisiaj rano w chełmcu. Około 7 rano. Machałem ale pewnie jeszcze spałeś...

Oj spałem spałem. :) Żona mnie zerwała z łóżka żebym ją na autobus do krk podrzucił. Dzisiaj miałem krótką noc i spóźniony refleks. 3 kolegów widziałem dzisiaj i tylko jednemu zdążyłem pomachać na czas. :) Ale widziałem i pozdrawiam. :)

Pozdrowienia dla kolesia w hyundaju, który obczajał wczoraj moją alfe :). Doniesiono mi, że to jakiś ukryty alfaholik, który woli jazdę hyundajem od jazdy AR 155.

ja dzisiaj odebrałem alternator z regeneracji do mojej belli i mysle ze na jakis czas już jej wystarczy a wy koledzy co wymienialiscie ostatnio w swoich alfach :cool:

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:38 ----------

a i wielkie dzieki treborowi za namiary :thank_you2:

Panowie "emeryci" to jak z tymi gokartami? Na kręgle go Gorlic nie dojechaliście to może u Was się tam stykniemy?:)

Nooo pasowaloo by cos wymyslic, bo moze bysmy sie zgadali na ten ZJAZD CHARYTATYWNY bo juz coraz blizej, aa widze liste tam robia, hehe :)

Kręgle by zagrał, ale gokarty też mogą być. Kraków może, ale jeśli się uzbiera conajmniej cztery, pięć aut, choć ja na razie się nie deklaruje.
Konkluzja - jedźmy do Gorlic na kręgle tam się ugadamy na gokarty a z kolei na gokartach ustalimy wyjazd do Krakowa.

A co by Panowie powiedzieli na mały niedzielny spocik?

Dzisiaj nic nie wyszło, to może za tydzień w sobotę ma ktoś ochotę się przejechać Doliną Popradu? Wyjazd z Sącza potem Rytro, Piwniczna, Muszyna, Krynica, Nowy Sącz.

No ciekawa opcja ale ja za tydzień w sobotę nie ruszam d... z domu. Mam pierwszy w miarę wolny weekend od dłuższego czasu i mam zamiar się obijać. :)

tak myslalem ze nic z dzisiejszego spotu, wiec pojechalem na szliffa
dokladnie takiego samegoo jaki ma sie odbyc w sobote jak opisal trebor :D

tyle ze Ja wracalem Dolina Popradu :) ale trasa super :)

Panowie, i co z tym wyjazdem do Krakowa na koncert charytatywny ?
bo czytalem temat i do tego piatku (27.04) trzeba sie okreslic czy sie jedzie, bo musi miec na 200% pewna liste. Bo tam zalatwia jakies parkingi itd..

wiec jedzie ktos od Nas, zeby napisac tam w temacie ile aut z Nowego bedzie... :)

wiec jedzie ktos od Nas, zeby napisac tam w temacie ile aut z Nowego bedzie...

ja nie jestem w stanie potwierdzic teraz bo nie wiem jaki grafik mi wyjdzie w pracy, aczkolwiek jak tylko wolne będę miał i będą chetni to pojade, przeciez nam nie zabronią przyjechac:) Panowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...

ja nie jestem w stanie potwierdzic teraz bo nie wiem jaki grafik mi wyjdzie w pracy, aczkolwiek jak tylko wolne będę miał i będą chetni to pojade, przeciez nam nie zabronią przyjechac:) Panowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...
No ja kiedyś na stw byłem i mi powiedzieli, że nie ma problemu ale może twoja jakaś taka niska. Obniżałeś teraz, że chcesz zbieżność ustawiać?
Ewentualnie podjedź koło mnie na papieską do szewczyka tam mają nowy laser ale nie wiem jak robią.

Noo, wiadomo przejechac sie mozna,t ylko zeby miejsce potem tam dla Nas bylo, hehe :)

Na 1-Maja nawet nie rob, bo Ja ich mam za płotem to nie raz sie widzi i slyszy jak Oni auta sprawdzaja, to szkoda gadac ( odcinki, i piski opon ), aa Ja robie na STW
Slyszalem ze na Wyspiańskiego gdzies majaa dobre przyrzady itd, alee nie wiem bo nie bylem tam, tylko slyszalem o Nich

Amortyzatory
Powrót