Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolege w ciemnej 159, widzianego pare minut temu w Zabrzu na ul.Wolnosci kolo Shella. Za pozno Cie zauwazylem i nie zdazylem podniesc lapki ;)
Pozdrawiam!

Pozdro dla bordowej 159 która leciała krajową 44 przez miejscowość Ryczów około 16 ;d Pomachane, odmachane ;)

pozdrawiam śliczną Panią w jasno zielonej 147 po FL , widzianej dziś Czechowicach na przejeździe kolejowym około 14 :o

Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę srebrnej 147 SWD na klubowych ramkach, która stała koło 17:20 przy BZ WBK w Wodzisławiu Śląskim - stałam 3 samochody dalej od Ciebie :)

W poniedziałek około 18;
pozdrawiam kierowcę czarnej GT PO239.. z którym pięknie się jechało od Jasienicy do Cieszyna. Oraz kierowcę 145 chyba niebieskiej na klubowych ramkach - światełka były również ekspresówce Bielsko Cieszyn i kierowce czerwonej 145 Bielsko-Cieszyn

Pozdrawiam parkę z poliftowej, srebrnej 147-ki na krakowskich numerach, który puścił mnie przed siebie na alejach, na wysokości Monte. Później ja pomogłem koledze zmienić pas, a później kolega poszedł Bus-pasem na wprost. Oj nieładnie!!

pozdrowienia dla grafitowej (chyba) 146 która skręcała dzisiaj z nowohuckiej na aleję pokoju w krk o 7.05 :D

Pozdrawiam kierowce bordowej 156 dzisiaj o 10.50 w centrum jaworzna, odmachane bylo :)

pozdrowienia dla właściciela granatowej 147, który dzisiaj o godzinie 7:00 na Daszyńskiego w Gliwicach puścił mnie chociaż miał pierwszeństwo;)

jutro ruszam w daleką drogę.. start Olkusz meta Olsztyn = 550km.. zobaczymy ile AR uda mi sie naliczyć po drodze..
może ze 20 sie uda..

Pozdro dla czarnej 147 widzianej na trasie do wielunia od strony częstochowy koło 18. Łapki i swiatelka byly.

pozdrawiam właścicielkę/właściciela czerwonej Gtv 2.0TB, zabrzańskie tablice, dzisiaj po 18 widziana w Nowym Chechle koło Tarnowskich Gór, stała zaparkowana przy głównej ulicy na przeciw remizy ;)

dziś poraz kolejny śle pozdrowienia dla Pani w jasno zielonej 147 w Czechowicach na ul. Legionów .

To czarna 166 SBE...ok 16.30 na parkingu przy ING,Biedronce na Redenie w DG, dwie wizytówki za wycieraczką :)

Pozdro dla oramkowanej bordowej? AR 156 o numerach DW8**EJ, widziana w Katowicach we wtorek około 16:10, w okolicach hotelu Novotel. Stałem na światłach kilka aut dalej. Wołałem na CB, bo bat widziałem ale nie było odzewu :(

Amortyzatory
Powrót