Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro

Pozdrowienia dla:

- Ciemnozielonej 166 przed FL, 2.5 V6 24V stojącej na osiedlu przy bloku (ulica bodajże Leśna?) w Dąbrowie G. (Alfa na klubowych ramkach oczywiście)
- Bajecznej czarnej GTV V6 TB, na pięknych felgach, stojącej na Alejach Majakowskiego także w Dąbrowie G. Ramki miała, tyle że z AlfaClubu :)

Tak na leśnej to moja, również pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro

Dzięki :) Pozdrawiam również serdecznie! :)

Pozdrawiam również wszystkie inne Alfy spotkane dzisiaj :) Przepraszam ale już nie pamiętam dokładnie gdzie kogo mijałem bo cały dzień jeździłem dzisiaj :D Ale na samym końcu mijałem GTV, jadąc z Bytomia i pomrugane było i pomachane - Kudłaty Bytom, to Ty byłeś? :D

Pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianego dzisiaj około 12:30 przy tesco w Chrzanowie ;) Pomachane, Odmachane :D
A także dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach zaparkowanej przy 44 w Bieruniu około 14:30-15:00 :D

Pozrawiam kierowniczkę która wyprzedziła mnoie na drodze KATOWICE WARSZAWA
\

ja pozdrawiam kierowce 166 braz/szampan jechalem 1 auto za nim w Tychach od Szpitala Wojewódzkiego w strone budowlanych :P okl. godz 16 ;)

ekstra Alfa 147 t kierowniczka
:)

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

oczywiście ta któa wyprzwdziła mnie

kobielczak
a juz miałem właśnie tu z rana Cie objechać ze mnie nie widziałeś :P a tu taka miła niespodzianka :) ja Cie juz widziałem jak jeszcze leciałem średnicówką hahah :) bo Twoja Gtv cos sie świeci jak psu pisanki hahahah
A gdzie srednicowka leciales? Ja cie dopiero zauwazylem w Zabrzu w centrum na swiatlach ;)

zdro dla kacpra ktory znow mnie w robocie strabil;p

Pozdrawiam kierownika i pasażera ciemnej 156 SW widzianego w piątek krótko po szesnastej na ul.Mikołajczyka w Krakowie.
Jak i 147 KPR z którą co jakiś czas zdarza mi się mijać w okolicach mostka w Batowicach.

Dzięki :) Pozdrawiam również serdecznie! :)

Pozdrawiam również wszystkie inne Alfy spotkane dzisiaj :) Przepraszam ale już nie pamiętam dokładnie gdzie kogo mijałem bo cały dzień jeździłem dzisiaj :D Ale na samym końcu mijałem GTV, jadąc z Bytomia i pomrugane było i pomachane - Kudłaty Bytom, to Ty byłeś? :D

My się chyba widzieliśmy koło spodka... ciemna 147.

pozdrowienia dla kierowcy 156 SW na naszych ramkach rej KOL widziana dwa razy o ok. 18 w czwartek i piątek na murckowskiej :)

Pozdrowienia dla Alfaholika, który dzisiaj po 15:00 na parkingu Tesco w Rybniku, zostawił klubową wizytówkę za wycieraczką :) Siadam, chce przekręcać kluczyk, patrzę...a tu niespodzianka, bardzo miło się zaskoczyłem! Brat wtedy: "Widzę że, wirus sięga wszędzie" ;) Przyznać się, któż to..?

pozdro dla kierownika srebrnej 156 SW mijanego przed chwilą na drodze z Kostuchny na Murcki oraz podziękowania dla Maryszkensa za odwóz pod Tauzen jednak lepiej sie w 2 jedzie Pozdro :D

Pozdrowienia dla Alfaholika, który dzisiaj po 15:00 na parkingu Tesco w Rybniku, zostawił klubową wizytówkę za wycieraczką :) Siadam, chce przekręcać kluczyk, patrzę...a tu niespodzianka, bardzo miło się zaskoczyłem! Brat wtedy: "Widzę że, wirus sięga wszędzie" ;) Przyznać się, któż to..?

No dobra bez bicia sie przyznaje, że to ja:)A było to pod MM. Byłem po piekarnik... bo stary sie wysr***ł akurat w niedziele:) Masz szczęscie bo miałem jedną wizytówke w portfelu. Stałem praktycznie naprzeciwko twojej czerwonej (swoją drogą masz nowy lakier, taki błyszczacy i wyglądający jak nówka?). Stałem tam 156sw przed liftem kolor grafitowy tablice swd.

pozdro

No lakier nie jest fabryczyny, daje po oczach...a jak sie wypucuje to hoho! Chyba minelismy sie, bo zwykle rozgladam sie za Alfami :)
Swoja droga ciekawi mnie ktory z Alfistow pracuje w Tenneco w Rybniku. Czasem widuje tam klubowa 156 SW na tabl. SWD

Ostatnia edycja:
pozdrowionka dla ciemnej ( chyba czarna ) 147 , którą prawie codziennie rano 5:45 mijam w Czechowicach na przejeździe kolejowym na Bestwine . muszę zobaczyć dokładnie blachy , może jutro .

Ostatnia edycja:
No dobra bez bicia sie przyznaje, że to ja:)A było to pod MM. Byłem po piekarnik... bo stary sie wysr***ł akurat w niedziele:) Masz szczęscie bo miałem jedną wizytówke w portfelu. Stałem praktycznie naprzeciwko twojej czerwonej (swoją drogą masz nowy lakier, taki błyszczacy i wyglądający jak nówka?). Stałem tam 156sw przed liftem kolor grafitowy tablice swd.

pozdro

a ze mna mijales sie na wodzislawskiej:P oczywiscie lapki byly obustronne:)

Amortyzatory
Powrót