Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja pozdrawiam kierowce 166 braz/szampan jechalem 1 auto za nim w Tychach od Szpitala Wojewódzkiego w strone budowlanychokl. godz 16
![]()
a ze mna mijales sie na wodzislawskiejoczywiscie lapki byly obustronne
![]()
No dobra bez bicia sie przyznaje, że to jaA było to pod MM. Byłem po piekarnik... bo stary sie wysr***ł akurat w niedziele
Masz szczęscie bo miałem jedną wizytówke w portfelu. Stałem praktycznie naprzeciwko twojej czerwonej (swoją drogą masz nowy lakier, taki błyszczacy i wyglądający jak nówka?). Stałem tam 156sw przed liftem kolor grafitowy tablice swd.
pozdro
Pozdrawiam kolegę Ralpha spotkanego dziś pod delikatesami w OrnontowicachZacna Bella. Ładne skóry masz w środku
![]()
Taka jasno zielona 147 (kolor taki jak mam Nika? Jeżeli tak to jest on z 1000wczoraj w kato ok 13 naprzeciw głównego wejścia na wesołe miasteczko spotkana została zielona 147 bez ramek pozdrawiam jeszcze raz mam nadzieję że łapka została zauważona.