Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj koło nasypu obok bogusławskiego Emka trąbiłem z Bravo ale nie ogarnęłaś
A kto rozgląda się za Bravo... hehe

Wydawało mi się, że ktoś trąbił, ale teraz to już nie pamiętam w którą stronę wtedy jechałam :lol:
Raz na basen, raz z basenu i dwa razy pod tym samym nasypem tylko w dwóch różnych miejscach :D

A zajęta byłam, bo najpierw wciskałam się z pasa na pas, a w drodze powrotnej wciskałam się pod prąd :lol:, bo mój pas był zablokowany przez lawetę ;)

Snoop widziany wczoraj koło 20:15 na Orlenie na Teczowej.

Pzdr!
Jak wieczorem przyciśnie chęć na browara, to nie ma rady :)
A to akurat moje okolice, pozdro! :P

Carlos pod Magnolią widziałeś jaką mam terenówkę co? :)

Dziś około 13:30 dwie 166 jedna w złotoryi :) ale zero reakcji i druga w drodze na legnicę. Łapki były :) Pozdro :)

Carlos pod Magnolią widziałeś jaką mam terenówkę co? :)
Trza było zobaczyć moją pod lotniskiem jak parkowałem na tym pół metrowym krawężniku:P
A poza tym to hattrick spotkań w jeden dzień, bo na spontanie ze sn00p-em widzieliśmy się na strzegomskiej, na lotnisku i pod magnolią.

Ja wczoraj kręciłem się po Wrocku między 21 a 22 i w tym czasie kilka Włoszek napotkałem, sporo ich tam jeżdzi. Były pozdrowienia na światłach z kierownikiem AR 166 na ul. Ślężnej na skrzyżowaniu z Armii Krajowej. Dalej Ślężna / Dyrekcyjna na światłach z naprzeciwka jechała ciemna AR 156 SW chyba poliftowa, skręcała w Glinianą. Dalej stojąc na światłach Dyrekcyjna / Borowska, Borowską śmignęła mi jakaś biała 156-ka z charakterystycznym spojlerem na klapie. Potem jeszcze jadąc Wyszyńskiego jechałem za kolejną chyba srebrną 156ką, która przed mostem Warszawskim skręciła w prawo na stację benzynową. Pozdrowienia dla wszystkich :)

Bodajże AjRomka dzisiaj strąbiłem na parkingu w Auchanie ;) w Legnicy oczywiście :)
Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót