pafka
Nowy
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która dzisiaj jechała za mną na Psim Polu. O ile dobrze odczytałem we wstecznym lusterku, to numery DWR 44** 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a to niespodzianka! Ja też tam widziałam klon swojej Alfy :lol:Widziana Alfa 156 na ul.Orkana
ta brera dość często jest tam widywanaPozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która dzisiaj jechała za mną na Psim Polu. O ile dobrze odczytałem we wstecznym lusterku, to numery DWR 44**![]()
Pikolo:}
Nie żartuj sobie z Picolo, bo ostatnio spotkałemsię z kumplami ze studiów, było nas piętnastu, kupiliśmy dwa Picolo,jedno nam się stłukło, reszty wieczoru nie pamiętam![]()
Ktoś z RAJCHU ciągnął na handel ^ ^dziś w jednym z supermarketów w dziale "dla dzieci" widziana piekna bella-niestety chyba uszkodzonaPokaż załącznik 41625
no takie bzdury wpajać dzieciom od najmniejszych lat...nie dziwota,ze co drugi jak dorośnie bedzie jeździł golfem![]()
O! I tego należy trzymać się, idąc w zaparte przy próbie jakiejkolwiek insynuacji, że moze być inaczejktoś BMKą (klekot) jedzie na tor by pośmigać sobie GT 3,2
Zapewne "CZĘŚCI DO AUT FRANCUSKICH"- widziałem chyba tez ramkę z przodu - coś biało czerwonego...