• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która dzisiaj jechała za mną na Psim Polu. O ile dobrze odczytałem we wstecznym lusterku, to numery DWR 44** :)

Pozdrowienia dla srebrnej albo błękitnej 147 na 5 w Widawie widzianej po 16

Widziana Alfa 156 na ul.Orkana
a to niespodzianka! Ja też tam widziałam klon swojej Alfy :lol:

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która dzisiaj jechała za mną na Psim Polu. O ile dobrze odczytałem we wstecznym lusterku, to numery DWR 44** :)
ta brera dość często jest tam widywana ;)

Pozdrawiam Karolę z którą jechałam razem (już chyba std) od Kromera do Mostów Warszawskich :lol:

a ja pozdrawiam kobiete ktora jechala wczoraj czerwona Brera okolo 13.40 Poniatowskiego do Bema

Pozdrawiam Karolę z którą jechałam razem (już chyba std) od Kromera do Mostów Warszawskich :lol:[/QUOTE]

Dzieki ,dzisiaj trochę zaspałyśmy...Wiesz, ta wczorajsza impreza trochę dałyśmy w szyje:)))

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Pikolo:}

Pozdrawiam "kierowniczynię" brązowego (bleee) crosswagona (solidnie zglebowanego), widzianą dzisiaj kiedy wyjeżdżała spod szpitala na weigla około południa. Niestety pomimo celowego zatrzymania pozostałem niezauważony...

pozdro dla szarej 159 kombi DZA nr dokładnie nie pamiętam ale było tam na pewno U, którą wczoraj wyprzedziłam :) za wiaduktem w Kamieńcu po 7:33 heheh (gdyż o 7:30 powinnam już siedzieć za biurkiem)

dziś w jednym z supermarketów w dziale "dla dzieci" widziana piekna bella-niestety chyba uszkodzona :) 13122011120.jpg

no takie bzdury wpajać dzieciom od najmniejszych lat...nie dziwota,ze co drugi jak dorośnie bedzie jeździł golfem :)

gcredhot18 ale perełkę ustrzeliłeś! Boskie! :D
Stereotyp mocna rzecz ;)

Widziałam dzisiaj 156 na ramkach (chyba) wjeżdżającą ok 17:45 na parking w Arkadach ;) Za daleko byłam, aby mieć pewność odnośnie ramek.
Rejestracji też nie pamiętam :lol:, bo ja najpierw na ramki patrzę. Taka jak moja była, czyli ciema :D

Ktoś przyzna się?

10.12 SOBOTA ok godz 7.00 Trasa Strzegom- Kostomłoty (A4) Widziana czarna piękna GT na Wałbrzyskich blachach DB950** Kierowca(niczka) wyprzedził mrugną awaryjnymi, posiedziałem na ogonie, potem ja wyprzedziłem, mrugnołem awaryjnymi. Pozdrawiam serdecznie kierowce.

Poniedziałek 12,12 widziana wiśniowa 156 DDZ na klubowych ramkach na pierwszych światłach we Wrocławiu od strony Bielan. Pomachane- niezauważone ;)

gcredhot18, piękne!!!

Na pierwszy rzut oka myślałem, że to brera Pafki, ale teraz widzę, że GT :)

A na poważnie, to trzeba było otwierać pudełka i zamieniać ustawienie :)

a jak dla mnie ktoś BMKą (klekot) jedzie na tor by pośmigać sobie GT 3,2 ;)

wracając do tematu - pozdrowienia dla pięknej bialutkiej 155 która ni stąd zowąd pojawiła się za mną na maślickiej (około 10) - czyżbym miał sąsiada posiadającego taką fajną 155kę - widziałem chyba tez ramkę z przodu - coś biało czerwonego...

Amortyzatory
Powrót