Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla srebrnej 156 SW na krajowej 5 mijanej w Ligocie po 15. widziałem i odmachałem

Widziana zaparkowana dziś we Wrocławiu, na ul. Pilnikarskiej srebrna 156 DW 9***Y. Brakowało znaczka na tylnej klapie, ale ramki były :)

dziś w godzinach poludniowych w okolicy ulicy Hallera we Wrocławiu moja dziewczyna widziała czarną alfe na klubowych ramkach z czerwonym-bordowym napisem na bocznej szybie od strony kierowcy i rejestracją zaczynajacą się na FSF... niestety nie rozpoznała modelu :) ale cytuję "taka mała czarna,chyba mito alba ta,no...14...7" wiec może tutaj dowiem się kogo widziały oczy mej niewiasty :) i pozdrawiam :)
aha jeszcze pytanko: jak rozpoznać na forum osobę po nr rejestr. kiedyś przez przypadek trafiłem na to ale jakoś nie mogę odnaleźć tej opcji teraz.wiem,ze ta osoba musi swój nr wpisać we własny profil.z góry dzięki :)

dziś w godzinach poludniowych w okolicy ulicy Hallera we Wrocławiu moja dziewczyna widziała czarną alfe na klubowych ramkach z czerwonym-bordowym napisem na bocznej szybie od strony kierowcy i rejestracją zaczynajacą się na FSF... niestety nie rozpoznała modelu :) ale cytuję "taka mała czarna,chyba mito alba ta,no...14...7" wiec może tutaj dowiem się kogo widziały oczy mej niewiasty :) i pozdrawiam :)
aha jeszcze pytanko: jak rozpoznać na forum osobę po nr rejestr. kiedyś przez przypadek trafiłem na to ale jakoś nie mogę odnaleźć tej opcji teraz.wiem,ze ta osoba musi swój nr wpisać we własny profil.z góry dzięki :)
To ja jako pomysłodawca napiszę :D :D :D

Społeczeństwo -> Lista użytkowników -> Szukaj użytkowników -> WPISUJESZ :)

odnośnie srebrnej POT, to możecie coś więcej powiedzieć? To jest 156? Pełen numer rej.?

Wczoraj w godzinach popoludniowych gdzies kolo 16h jadac z Gryfowa na Jelenia mijalem czerwona 156!!!! Pozdrowienia!!!

Wczoraj w godzinach popoludniowych gdzies kolo 16h jadac z Gryfowa na Jelenia mijalem czerwona 156!!!! Pozdrowienia!!!
Raczej to ja. wracałem około 16.00 z Jeleniej przez Chmieleń,Pasiecznik do Świeradowa ale po drodze napotkałem tylko 145...Twojej być może nie zauwazyłem.pzdr. :)

W piątek pod budynkiem "A" WSB we Wrocławiu srebrna 156 SW na ramkach - tablice PKN, czarno-czerwone kołpaki, gdzieś ją na forum już widziałam chyba :)

A po godz. 20:15 koło Nowego Dworu srebrna 147, tablice DWR, ramki nie-klubowe, chromowane. Przez część drogi jechała za mną, a potem wbiła się przede mnie i mrugnęła awaryjnymi. Odpowiedziałam długimi :)

Pozdro dla kierownika srebrnej 166 DJA ...... widzianej i pozdrowionej dziś na jaworzyńskiej w legnicy :) Kolejna z jaworskimi numerami i znowu odzew był :) A na drodze na Złotoryję choć parę alf mijałem nie widać było reakcji na machnięcia czy zaczepki długimi :P

Pozdrowienia dla kierownika 147 z rejestracją OPO na trasie Nysa-Niemodlin, i dla granatowej 156 SW z którą utknęliśmy w korku w Opolu :)

Pozdro dla kierownika srebrnej 166 DJA ...... widzianej i pozdrowionej dziś na jaworzyńskiej w legnicy Kolejna z jaworskimi numerami i znowu odzew był

Ty to masz szczęście, ja jakoś nie trafiam na tych z forum :)

W piątek pod budynkiem "A" WSB we Wrocławiu srebrna 156 SW na ramkach - tablice PKN, czarno-czerwone kołpaki, gdzieś ją na forum już widziałam chyba :)

Boro.m :)

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Dzisiaj widziany Ceasar07 (Czarek) z Paulą oraz piękna, biała 159 kolegi shemagonish

Oślepianie kierowcy poprzedzającego pojazdu światłami drogowymi... no, no...
To była wyjątkowa sytuacja, normalnie tego nie robię, nie chciałam być niegrzeczna po prostu ;)

Amortyzatory
Powrót