Widziany, Widziana, Widziani :D

I żona też pozdrawiam :) Widziała dziś Ciebie i jeszcze kogoś. Jednej osobie zdążyła odmachnąć (chyba Tobie), drugiej już nie, bo wchodziła ostro w zakręt :)
To wczoraj ja nie widziałem :) Jedynie przed- ...

Chyba, że piszesz o tym, co ja, to mijaliśmy się na drugich światłach jadąc od nas w kier. centrum (i chyba mnie nie zauważyła :( ) :)

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Czasami tak bywa:) DEJA VU( gdzieś to widziałam):)

mam podobnego fotosa jak go znajdę to załączę, moja taki numer mi wyciela w dniu kupna - Baruś widział zresztą wtedy się poznaliśmy... szczegół taki że miała lekki dzwonik na przodzie (przelecieliśmy z Pępowa... cały Wrocek - miasto też), ale za Wrocławiem zaniemogły opony, a zapas był tylko jeden. o 3:00 nad ranem daliśmy sobie spokój i zostawiliśmy ja w Radzikowie pod kościołem, rano do Kamieńca laweta i sąsiedzi w oknach co te Toczki znowu za Italiańca przytargali heheh piękne czasy - spontan na maksa
POD KOŚCIOŁEM, ŻEBY RĘKA BOSKA JEJ PILNOWAŁA ;) ;) ;)

Ostatnia edycja:
To wczoraj ja nie widziałem Jedynie przed- ...

Chyba, że piszesz o tym, co ja, to mijaliśmy się na drugich światłach jadąc od nas w kier. centrum (i chyba mnie nie zauważyła )

No dokładnie, zauważyła, ale była tak zajęta manewrem skręcania, że nie zdążyła zareagować. W domu bardzo było jej przykro i nałożyła na siebie karę pokutną :)

No dokładnie, zauważyła, ale była tak zajęta manewrem skręcania, że nie zdążyła zareagować. W domu bardzo było jej przykro i nałożyła na siebie karę pokutną :)
A nie na Ciebie ? ;)

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

no to przekonalas mnie
Ja jeszcze zobaczę, ale może też podskoczę z dziewczyną zapoznać się z ZĄBKOWICZANINEM ;)

Łysy zajrzyj jutro do nas na spota Wrocław - Poznań. Kilka razy widzieliśmy się na drodze ale nie było nigdy jak pogadać. MM 17-12-2011 g. 15 ;)

Kogo widzialem dzisiaj rano na Robotniczej okolo 9.rano? Lapa spozniona byla bo nie dosc ze mnie zona zagadala to w dodatku bylem po 18 godzinach w robocie i w ostatniej chwili smignely mi ramki i czerwona Alfa :)

pozdrawiam

Pozdro dla prowadzącego srebrną 156 - wlatywał z Sobieskiego w Wilanowską, a ja właśnie leciałam w odwrotnym kierunku, tuż przed 20tą wczoraj. Wydawało mi się, że rękę uniósł ;))

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 sw, który zaparkował dzisiaj koło mnie na Lidlu na ul. Braniborskiej.

Widziany wczoraj Artorius w Lubinie ciemno szara AR 159 (DL) zaparkowana przy ul. Ptasiej na parkingu Społem "Alfa" około godziny 17:20

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 sw, który zaparkował dzisiaj koło mnie na Lidlu na ul. Braniborskiej.

hmm jak byla to Alfa na DOLach to chyba ja, aczkolwiek pomimo godziny to troszke zaspany po zarwanej nocce bylem i spozniony wiec mozliwe, ze obok twojej postawilem moja instynktownie, bo zupelnie nie kojarze obok jakiego auta zaparkowalem ;/

btw tak czy siak pozdrawiam :)

20111217819.jpg
hmm jak byla to Alfa na DOLach to chyba ja, aczkolwiek pomimo godziny to troszke zaspany po zarwanej nocce bylem i spozniony wiec mozliwe, ze obok twojej postawilem moja instynktownie, bo zupelnie nie kojarze obok jakiego auta zaparkowalem ;/

btw tak czy siak pozdrawiam :)
Jak to Twoja dziunia to pozdrówka:)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 DB 923XX. Jechałem na tyłach od Starych Bogaczowic do ronda w Szczawnie. Tak BTW ta 156 odstawiała niezłe fajerwerki - z tylnego prawego koła leciały iskry jak na sylwestra ;)

Łezka mi się w oku kreci jak czytam Wasze posty. Ten widział tego, mrugnął innemu, a jeszcze innemu pomachał. Mi już nikt nie mruga, nie pokazuje łapki:( No cóż, mój mundek (samochód zastępczy niestety na dłużej), choć na klubowych ramkach AR to nie Alfa:( Eh.....

Amortyzatory
Powrót